Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2024. Június 04. 20:25, kedd | Sport

Volt pár tiszta szakaszunk, de a verda megállt alattunk

Volt pár tiszta szakaszunk, de a verda megállt alattunk

Villáminterjú Juhász Csabi autóversenyzővel a II. Diósgyőr rali után.


II. DIÓSGYŐR RALLY
2024.05.25-27.
Juhász Csaba - Velezdi Eszter
Kole Media Center Kft.
Mitsubishi EVO. X.

12 gyorsból haton sikerült végig mennetek. Vasárnap már nem láttunk a pályán titeket. Mi is történt a szombati napon, hogy másnap nem indultatok?
- Sajnos az első gyorsasági rajtjában jelentkezett a technikai problémánk, folyamatosan rángatott az autó és néha le is állt pár másodpercre. Az első körben csak abban reménykedtünk, hogy eljutunk a szervizig, ahol majd megpróbáljuk megjavítani a versenyautót. Kicseréltünk egy pár alkatrészt, és a 4. és az 5. szakaszon nem is jelentkezett ez a probléma. Próbáltunk megnézni az autóban és egy jó tempót autózni. Aztán a 6. szakasz rajtjában leállt a motor és nem tudtuk újraindítani, így kiestünk a versenyből. A szervizben sem tudtuk 100 százalékosra kijavítani a hibát, ezért nem vállaltuk a vasárnapi szuperrallyzást. Nem akartunk az autóban kárt tenni vagy beesni a technikai hiba miatt.

Volt-e "tiszta" szakaszotok? Ha igen melyek és miért?
- A 4. és az 5. szakasz, de ott sem bíztam az autóban. Korábban többször is leállt a motor a kanyarokban, ezért nem kockáztattam, csak biztonságosan célba akartunk érni, ami sajnos nem sikerült.

Mit szólsz az új terelős lassítókhoz?
- Szerintem jó megoldás. Ha nem tudod bevenni a lassítót, akkor csak egyszerűen elmész egyenesen. Megkapod az időbüntetést, de nem töröd össze az autót. Nem úgy, mint a szalmabálákból vagy a teherautógumikból felépített lassítóknál, amik rommá törik a kocsit, ha hibázol.

Legközelebb hol láthatunk titeket?
- Mecsek Rally-n indulunk, ami egyben Mitropa futam is. Remélem minden rendben lesz az autóval, és szerencsésen célba érünk.

Együttműködő partnereink: NR Szoftver Kft., Extrem Line Kft., P.O.P. Kft., ML-Log Kft., Mihidra Kft., JB Controll Kft., Vidia Csavar, Volvid Zrt., Cső-Kötő Kft., LEL Kft., Hun-Therm Kft., Érdi Rally Team Kft., DR. Lan. Eu, www.lanexpert.hu, Artifex J+J Kft, TT Sped Kft., Lubland Kft, Green Goes Kft., FEEL-it Bt, GTT-Logistic Solution Kft., BB-Logistic Solution Kft., LetMeSolvelt Kft., Robinwork Kft., Choco-Milk Kft., Az “Infovárosok.hu hírportál hálózat”.

Fotó: Hajóka SportFotó

- Hajósi Miklós -

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 07:21, szombat | Sport

Vasárnap rendezik a Balaton-átúszást

Vasárnap rendezik meg a szombatra tervezett, Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.

2024. Július 19. 08:14, péntek | Sport

Meteorológiai szolgálat: az időmérőn lehet egy kis eső, a futamon száraz idő várható

Nem kizárt, hogy a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérőjén lesz egy kevés eső, de a vasárnapi futam idejére száraz, meleg idő várható a Hungaroringen - közölte a HungaroMet Zrt. csütörtökön az MTI megkeresésére.

2024. Július 19. 08:09, péntek | Sport

El-selejtező - Idegenbeli győzelme ellenére búcsúzott a Paks

A MPaksi FC 2-0-ra nyert a román Corvinul Huneodara vendégeként a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának csütörtöki visszavágóján, de 4-2-es összesítéssel búcsúzott a sorozattól és a Konferencia-ligában folytatja szerepl

2024. Július 19. 08:09, péntek | Sport

Kékszalag - Az MLS Raiffeisen Fifty-Fifty nyerte az 56. tókerülő versenyt

A címvédő Józsa Márton kormányozta MLS Raiffeisen Fifty-Fifty ért elsőként célba az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjon csütörtökön Balatonfüreden.