Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Hírek

2018. Január 31. 09:44, szerda | Belföld
Forrás: police.hu

Vádemelés az 52 milliós drogfogás után

Vádemelés az 52 milliós drogfogás után

Vádemelést javasolt a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, miután befejezte a kábítószer birtoklása bűntett miatt folytatott nyomozást.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) különösen jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 49 éves bolgár állampolgár ellen.

A férfi tavaly június 13-án jelentkezett belépésre Szerbia irányából a Röszkei határátkelőhelyen. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a férfi személyautójában szállított zenekari hangfalakban elrejtve kábítószergyanús anyagot találtak.

A KR NNI nyomozói az intézkedések során az öt hangfalból, 50 csomagban összesen nettó 23,7 kilogramm kannabiszt foglaltak le, melynek értéke 52 millió forint.
A nyomozás során a szintén bolgár állampolgárságú megbízó személyét is megállapították. Nemzetközi bűnügyi együttműködés keretében a keletkezett információkat a magyar rendőrök átadták a bolgár hatóságoknak.

A KR NNI Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály a különösen jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett miatt folytatott eljárást befejezte és a nyomozás iratait január 30-án a férfival szemben vádemelési javaslattal megküldte a Csongrád Megyei Főügyészségnek.

Címkék: drog, kábítószer, röszke

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 17. 18:11, szerda | Belföld

Mérsékelten javulhat az aszályhelyzet a hétvégétől

A következő három forró nap fokozott figyelmet igényel a vízügyes szakemberektől is, de az előrejelzések szerint a hétvégétől mérsékelten javulhat az aszályhelyzet

2022. Augusztus 17. 16:00, szerda | Belföld

Meg akart erőszakolni egy nőt, a rendőrök a neten tudták meg - Elfogták

A közösségi médiában fotótűzként terjedő támadást derítettek fel a debreceni rendőrök.

2022. Augusztus 17. 15:00, szerda | Belföld

Stagnál a szennyvízben a koronavírus koncentrációja

Stagnál a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a honlapján szerdán.

2022. Augusztus 17. 13:03, szerda | Belföld

Megdobált egy vonatot egy szerelmi bánatban szenvedő férfi

Többször is megdobott egy vonatot, aminek az ablaka pókhálószerűen betört, a kőbányai rendőrök három órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.