Városlista
2021. július 26, hétfő - Anna, Anikó

Hírek

2011. Augusztus 09. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Utcán enyelgett Hermione

Utcán enyelgett Hermione

Emma Watson már nyíltan vállalja új lovagját, és így úgy sikerült őket lencsevégre kapni, ahogy a színésznőt maximum csak a vásznon lehetett látni.

Az elmúlt évtizedet azzal töltötte Emma Watson, hogy Hermione Grangerként varázsolgatott. Sok azonban nem ragadt rá a mágia tudományából, mivel nem sikerült láthatatlanná tennie magát és új lovagját, amint egymásnak estek az utcán. Pedig elviekben Emma mindent megtesz azért, hogy ne higgye senki Johnny Simmons-t a szerelmének. A páros ennek ellenére bátrán csókolózott az egyik étterem előtt, miután megebédeltek. Ezek után a fiatal színésznő már hiába mondja, hogy csak kollégák és barátok Johnny-val, hiszen ez nem éppen a szokásos üdvözlési forma haverok között. Főleg, hogy őt ilyen helyzetben maximum a vásznon láthatta bárki is.

Simmons a kisfiús külseje ellenére tökéletesen beleillik a szintén kisfiús külsejű Harry Potter sztár zsánerébe. Emma eddig főleg tőle idősebb rockerekkel szűrte össze a levet, akik előszeretettel néztek a pohár fenekére, és ekkor általában balhéba is keveredtek. A színészt pedig pár éve egy hét alatt kétszer is őrizetbe vették. Először gyorshajtás, majd illegális alkoholfogyasztásért. De azóta sem veti meg a bulizást.

Címkék: emma watson

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 26. 08:54, hétfő | Bulvár

K1: Az arccsontom eltörhették, de megtörni nem tudnak – Kiss Balázs

Nem hagyta el a harcikedv Kiss Balázst: a PerfectFight Club nehézsúlyú bajnoka már alig várja, hogy leteljen a rehabilitációs időszak és visszatérhessen a ringbe.

2021. Július 26. 08:39, hétfő | Bulvár

Pentele-kupa: négy hajóosztály, három győztes – s már tervben a 2022-es futam

Boros Zoltán, Bezeczky Csaba és Berta András ünnepelhetett győzelmet a Pentele-kupán

2021. Július 23. 18:00, péntek | Bulvár

Egy hétig tartott rettegésben egy medve egy táborozót

Egy héten át tartott rettegésben egy grizzly medve egy táborozót az alaszkai vadonban, míg végül a sebesült férfira rátaláltak és kimenekítették - írja a BBC hírportálja.

2021. Július 20. 08:46, kedd | Bulvár

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés növekedését hozhatja

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés mövekedését hozhatja: egy rakétaindítás akár 300 tonna szén-dioxid kibocsátásával jár az atmoszféra felső részébe, ahol évekig megmarad