Városlista
2022. május 24, kedd - Eszter

Hírek

2012. Március 05. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Utcabállal várják Stohlt

Utcabállal várják Stohlt

Családja, barátai és szomszédjai szabadulóbulit rendeznek a színésznek Fóton.

Öt hónapos börtönbüntetése után Stohl András ma elhagyta a celláját. Míg a fegyintézetbe való bevonuláskor ügyvédje is elkísérte, a szabaduláskor azonban nem várta a börtön kapujában, mondván nincs már rá szüksége. "Amikor bevonult, egy olyan félelmetes közegbe kellett bemennie, amit én jól ismerek. Most azonban a szeretteihez jött vissza, ezért nem volt szükséges, hogy ott legyek" - indokolta a távollétét az Új Ásznak dr. Ruttner György.

A szabadulás örömére a színész szomszédjai és barátai egy kis ünnepléssel készülnek, a szervezés még vasárnap is javában folyt Fóton. A hétfő esti szabadulóbulival ráadásul Stohl elmaradt születésnapi felköszöntését is bepótolják. Mindemellett az ügyvéd biztos abban, hogy a színész még márciusban munkába áll, hiszen valamiből el kell tartania a családját, ráadásul a kölcsönök behajtásával sem járt sikerrel Stohl jogi képviselője.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.