Városlista
2022. szeptember 29, csütörtök - Mihály

Hírek

2012. Március 05. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Utcabállal várják Stohlt

Utcabállal várják Stohlt

Családja, barátai és szomszédjai szabadulóbulit rendeznek a színésznek Fóton.

Öt hónapos börtönbüntetése után Stohl András ma elhagyta a celláját. Míg a fegyintézetbe való bevonuláskor ügyvédje is elkísérte, a szabaduláskor azonban nem várta a börtön kapujában, mondván nincs már rá szüksége. "Amikor bevonult, egy olyan félelmetes közegbe kellett bemennie, amit én jól ismerek. Most azonban a szeretteihez jött vissza, ezért nem volt szükséges, hogy ott legyek" - indokolta a távollétét az Új Ásznak dr. Ruttner György.

A szabadulás örömére a színész szomszédjai és barátai egy kis ünnepléssel készülnek, a szervezés még vasárnap is javában folyt Fóton. A hétfő esti szabadulóbulival ráadásul Stohl elmaradt születésnapi felköszöntését is bepótolják. Mindemellett az ügyvéd biztos abban, hogy a színész még márciusban munkába áll, hiszen valamiből el kell tartania a családját, ráadásul a kölcsönök behajtásával sem járt sikerrel Stohl jogi képviselője.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.