Városlista
2021. október 20, szerda - Vendel

Hírek

2012. Március 05. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Utcabállal várják Stohlt

Utcabállal várják Stohlt

Családja, barátai és szomszédjai szabadulóbulit rendeznek a színésznek Fóton.

Öt hónapos börtönbüntetése után Stohl András ma elhagyta a celláját. Míg a fegyintézetbe való bevonuláskor ügyvédje is elkísérte, a szabaduláskor azonban nem várta a börtön kapujában, mondván nincs már rá szüksége. "Amikor bevonult, egy olyan félelmetes közegbe kellett bemennie, amit én jól ismerek. Most azonban a szeretteihez jött vissza, ezért nem volt szükséges, hogy ott legyek" - indokolta a távollétét az Új Ásznak dr. Ruttner György.

A szabadulás örömére a színész szomszédjai és barátai egy kis ünnepléssel készülnek, a szervezés még vasárnap is javában folyt Fóton. A hétfő esti szabadulóbulival ráadásul Stohl elmaradt születésnapi felköszöntését is bepótolják. Mindemellett az ügyvéd biztos abban, hogy a színész még márciusban munkába áll, hiszen valamiből el kell tartania a családját, ráadásul a kölcsönök behajtásával sem járt sikerrel Stohl jogi képviselője.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 19. 14:01, kedd | Bulvár

Mel Gibson is szerepel a John Wick-előzménysorozatban

Az Oscar-díjas Mel Gibson is szerepel abban a háromrészes tévésorozatban, amely a John Wick-filmekben megismert Continentalról, a bérgyilkosok hoteljéről szól.

2021. Október 17. 16:05, vasárnap | Bulvár

Visszatért a világ első játékfilmes forgatócsoportja a Nemzetközi Űrállomásról

Visszatért a Földre vasárnap a világ első forgatócsoportja, amely játékfilmen dolgozott a világűrben.

2021. Október 16. 08:47, szombat | Bulvár

A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre

A Coldplay együttes vállalta, hogy 2022-es világturnéja 50 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár majd, mint 2016-os turnéja.

2021. Október 13. 08:51, szerda | Bulvár

Indul a jelentkezés A Dal 2022-ra, élő lesz a zenei kíséret

November 15-ig lehet jelentkezni A Dalba, a köztelevízió zenés produkciójába. Az immár tizenegyedik évadjához ért dalválasztó válogatóiba ismét negyven dal jut, 2022-ben először lesz élő a zenei kíséret.