Városlista
2021. május 14, péntek - Bonifác

Hírek

2013. Március 19. 21:30, kedd | Helyi
Forrás: InfoOrosháza.hu

Újabb Waldorf találkozó Orosházán

Újabb Waldorf találkozó Orosházán

Az orosházi Waldorf kezdeményezés szervezői várnak minden érdeklődőt az óvodai foglalkozásokat bemutató összejövetelre- ezúttal a Diáktanyára!

Immár harmadik alkalommal gyűlhetnek össze a kíváncsi szülők. A hamarosan induló orosházi Waldorf Óvoda fenntartó intézménye, a Boldog Gyermek, Boldog Család Egyesület különleges bemutatót szervezett az érdeklődőknek.

Csütörtökön, március 21-én, délután 16:30-tól érdemes betérni az orosházi Diáktanyára ( Orosháza, Ond utca 18. )
Itt a vendégek találkozhatnak a kiskunfélegyházi Waldorf óvoda óvónőivel.
A téma: Milyen eszközöket használnak a Waldorf óvodákban? Kézműves foglalkozásaikról tartanak bemutatót, illetve a szülők feltehetik kérdéseiket, hogy még jobban beleláthassanak egy működő Waldorf óvoda mindennapjaiba. A bemutatatásra kerülő eszközök természetesen kézbe vehetők, kipróbálhatók.

További információ a kezdeményezés facebook-oldalán található.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 14. 17:02, péntek | Belföld

Folyamatosan javulnak a járványügyi adatok

Folyamatosan javulnak és egyre kedvezőbbek a járványügyi adatok, túl vagyunk a járvány harmadik hullámának nehezén - jelentette ki az országos tisztifőorvos az operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.

2021. Május 14. 16:07, péntek | Belföld

Vasárnaptól ismét kötelező a katolikus híveknek a szentmise

Ismét kötelező a katolikus híveknek vasárnaponként szentmisén részt venniük, miután a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia visszavonta a korábbi általános felmentést - tájékoztatta az MKPK sajtószolgálata az MTI-t.

2021. Május 14. 15:06, péntek | Belföld

Lejárt a kutyák veszettség elleni oltására adott türelmi idő

A korlátozások fokozatos feloldásához igazodva lejárt a kutyák kötelező, veszettség elleni oltására adott türelmi idő - olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtöki felhívásában.

2021. Május 14. 14:05, péntek | Kék hírek

Elfogtak egy késelőt a fővárosban

Megszúrtak egy férfit Budapesten, a XV. kerületben csütörtök délután, a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták - közölte a rendőrség a honlapján.