Városlista
2021. június 18, péntek - Levente

Hírek

2021. Március 28. 05:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Tolatás közben lökte fel

Tolatás közben lökte fel

Pásztó belterületén történt halálos közúti közlekedési baleset körülményeit vizsgálták a Nógrád megyei rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 56 éves gödöllői férfi ellen - közölte a rendőrség.

A gyanúsított 2020. július 15-én a reggeli órákban a pásztói kórház területén tolatást végzett személygépkocsival, amikor a járművel elütötte a mögötte gyalogosan áthaladó férfit. A gyalogos a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy 2020. július 17-én – a gondos orvosi ellátás ellenére – életét vesztette.

A hatóság tagjai az 56 éves gépjárművezető ellen folytatott eljárást befejezték, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldték.

Címkék: baleset, Pásztó, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 18. 08:00, péntek | Kék hírek

Gyilkossággal fenyegetőzve zsarolt pénzt egy zalai pár

Gyilkossággal fenyegetőzve, álnév mögé bújva zsarolt ki pénzt ismerősüktől egy zalai nő és a párja, akik két-két év felfüggesztett börtönbüntetést kaptak

2021. Június 17. 14:09, csütörtök | Kék hírek

Fegyházbüntetést szabott ki a bíróság két, tizenéveseket kirabló férfira

Három rendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettében, illetve annak kísérletében, valamint kényszerítés bűntettében bűnösnek mondott ki és fegyházbüntetésre ítélt két férfit a Szombathelyi Járásbíróság

2021. Június 17. 08:00, csütörtök | Kék hírek

Húsz év fegyházra ítéltek férfit, aki leszúrta élettársát

Különös visszaesőként elkövetett emberölés kísérlete miatt húsz év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki élettársára támadt 2020 januárjában - közölte a Fővárosi Törvényszék szerdán az MTI-vel.

2021. Június 16. 14:03, szerda | Kék hírek

Életet mentettek a rendőrök Ercsiben

Ercsiben a szomszédok egy idős férfihoz hívtak segítséget, aki napok óta nem adott életjelet magáról. A késedelem nélküli rendőri beavatkozás megmentette a beteg életét.