Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2022. Október 25. 09:24, kedd | Belföld
Forrás: Ügyészség

Többszörös csonttörés lett a farsangi bál vége

Többszörös csonttörés lett a farsangi bál vége

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt vádat emelt egy jánoshalmai férfival szemben. Az elkövető egy farsangi bálon szóváltásba keveredett egy másik társasággal, amelynek egyik férfi tagját ismeretlen társaival együtt a földre rántotta, fojtogatta, végül úgy összerugdosta, hogy a szegycsontja és az orra eltört.

A vádirat szerint a jánoshalmai férfi idén február 26-án, este, a farsangi bálon szórakozott barátai társaságában Jánoshalma külterületén egy tanyán. Az éjféli órákban a vádlott a tanya udvarán szóváltásba keveredett egy másik társaság tagjaival, köztük a vele egy településről származó férfival. A kialakult konfliktus miatt a sértett és a társaságában lévő személyek jobbnak látták távozni, ezért hazaindultak, amikor a vádlott a kerítésen átugorva utolérte őket és azonnal dulakodni kezdett a sértettel. Fojtogatta, majd földre rántotta őt, miközben további két ismeretlen is csatlakozott hozzá és közösen kezdték rugdosni a földön fekvő férfit. Végül a jelenlévő vendégek szedték le a támadókat a vérző sértettről.

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló szegycsont és orrcsont törést szenvedett.

Az ügyészség a férfit súlyos testi sértés bűntettével vádolja. Bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

Fotó: Pixabay

Címkék: verekedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 08:35, hétfő | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: díszőrség lesz a budai Várban

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget

2024. Június 16. 10:33, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Június 16. 10:27, vasárnap | Belföld

Három hét van a választási plakátok eltávolítására

Még valamivel több mint három hetük van az önkormányzati, nemzetiségi és EP választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek arra, hogy eltávolítsák a kampány időszakában a közterületeken elhelyezett plakátjaikat.

2024. Június 15. 11:07, szombat | Belföld

Karácsony Gergely: legyen új választás

Legyen új választás, ezt fogom képviselni - jelentette ki a főpolgármester-választás szavazatainak újraszámlálása után Karácsony Gergely a sajtó képviselőinek a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) épülete előtt tartott demonstráció