Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2011. November 28. 07:12, hétfő | Belföld
Forrás: mno.hu/MTI

Tiszta a levegő

Tiszta a levegő

Az ország minden területén javult vasárnapra a levegő minősége.

Az Országos Környezetegészségügyi Intézet (OKI) honlapja szerint már nincs olyan település, ahol egészségtelen lenne a levegő, annak minősége vasárnapra a kifogásolt és elfogadható szintekre javult.

Szombaton még három városban, Pécsett, Székesfehérváron és Várpalotán haladta meg a 75 mikrogrammot a szálló por köbméterenkénti koncentrációja, így ezeken a településeken minősült egészségtelennek a levegő.

A héten Miskolcon, Nyíregyházán, Székesfehérváron, Pécsett és Pest megye több nagyvárosában, így Százhalombattán, Tökölön és Vácon is hosszabb-rövidebb ideig érvényben volt a szmogriadó riasztási, illetve tájékoztatási fokozata.

Címkék: levegő, Szmogriadó

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 05. 18:21, vasárnap | Belföld

Marad a hideg idő

A következő napokban is marad a hideg idő, a hét közepén néhol mínusz 10 foknál is hidegebb lehet. Emellett napsütésre, de olykor havazásra is készülni kell

2021. December 05. 18:09, vasárnap | Belföld

Több mint 112 ezer határsértőt fogtak el eddig Magyarországon

Több mint 112 ezer határsértőt fogtak el, és több mint 1500 embercsempész ellen indítottak eljárást idén eddig Magyarországon - közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombaton az M1 aktuális csatornán.

2021. December 05. 13:05, vasárnap | Belföld

Érdemes még az év vége előtt babakötvény-számlát nyitni

Már több mint 262 ezer gyermeknek van babakötvénye. Ez az egyik legjobb magyar befektetés, és ha a számlára a befizetés december 31-ig beérkezik, akkor még erre az évre is jár az állami támogatás

2021. December 05. 11:02, vasárnap | Belföld

Halálos lakástűz történt Győrben

Halálos lakástűz történt Győrben szombat este - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel.