Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2018. Május 28. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: police.hu

Súlyosan megsérült egy motoros, elmenekültek a helyszínről az autósok

Súlyosan megsérült egy motoros, elmenekültek a helyszínről az autósok

Elfogták azt a három embert a kaposvári rendőrök, akik egy közlekedési baleset után segítségnyújtás nélkül hagyták el a helyszínt.

Az ügy adatai szerint május 26-án 20 óra 43 perckor Kaposfüreden egy személykocsi és egy motorkerékpár ütközött össze, amelynek következtében a motoros súlyos sérüléseket szenvedett. A jármű sofőrje és két utasa a balesetet követően segítségnyújtás és a hatóság értesítése nélkül elmenekült a helyszínről.

A kiérkező rendőrök azonnal megkezdték a balesetben résztvevő személyek felkutatását, továbbá megállapították azt is, hogy az általuk használt személykocsi rendszáma egy másik járműhöz tartozott.

A gyors adatgyűjtésnek köszönhetően az egyenruhások még aznap este azonosították és elfogták a három kaposvári lakost, akiket a Kaposvári Rendőrkapitányságra előállítottak. A jármű vezetőjét segítségnyújtás elmulasztása bűntett, közúti baleset okozása vétség és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének, míg két utasát segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 02. 12:00, szombat | Belföld

Orbán Viktor a kongói elnökkel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Félix Antoine Tshisekedivel, a Kongói Demokratikus Köztársaság elnökével folytatott tárgyalásokat a törökországi Antalyában

2024. Március 02. 12:00, szombat | Belföld

Meteorológia: melegrekordokkal indult a március is

Melegrekordokkal indult a március is: megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján szombaton.

2024. Március 02. 06:00, szombat | Belföld

Átlagosan 20 százalékkal emelkedik az egészségügyi szakdolgozók alapbére

Március 1-jétől átlagosan 20 százalékkal nő az egészségügyi szakdolgozók alapbére - jelentette be a Belügyminisztérium egészségügyi államtitkára pénteken Budapesten, újságírók előtt.

2024. Március 01. 15:26, péntek | Belföld

Meteorológia: megdőlt a melegrekord a fővárosban csütörtökön

Megdőlt a hajnali és a napi fővárosi melegrekord is csütörtökön - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján pénteken.