Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2012. Április 12. 07:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Súlyos pénztelenség Stohlnál

Súlyos pénztelenség Stohlnál

Saját bevallása szerint sem veti fel a pénz Stohl Andrást. A színész egész vagyonát felemésztette az általa okozott baleset résztvevőinek kártalanítása, nem maradt tartaléka. De vajon mi lehet a megoldás a problémájára?

Az RTL Klub képernyőjére egyelőre nem tud visszatérni, hiszen nincs olyan induló műsor amiben számíthatnának rá, a színházi fizetése pedig nem elegendő ahhoz, hogy a számláit fizetni tudja. Stohl András nincsen könnyű helyzetben, ő maga is beszélt róla a Fókusz című műsorban, hogy ne higgyék azt az emberek, hogy gazdag és minden rendben van az életével, amióta kijött a börtönből...

De vajon milyen megoldást lehetne találni Stohl pénzügyeire? Kukucska Ferenc a nagy sikerű penzmenedzser.hu kitalálója szerint Stohlnak költségvetést kellene készítenie, és rendezni tudná a pénzügyeit...

"Ha egy költségvetés programban rendszeresen feljegyezzük kiadásainkat, amely kiadási kategóriánként összesíti azt havi és éves szinte, nemcsak tudni fogjuk, hogy mire költöttük el fizetésünket, hanem sokként fog érni bennünket az a tény, hogy látjuk mennyi felesleges kiadásunk volt. A kiadásaink rendszeres feljegyzésével rádöbbenhetünk arra, hogy a napi 500 forint, talán csekélynek tűnő kiadás, éves szinten számolva 182 500 forintot jelent, amiből akár egy családi nyaralásra is futná. Ráadásul, ha rendszeresen rögzítjük napi költésünket, könnyebben kijövünk fizetésünkből, mert tudatosabbak leszünk, és ez a tudat arra sarkall bennünket, hogy csökkentsük felesleges, impulzív vásárlásainkat, gazdaságosabban, megfontoltabban költekezzünk. "

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 05. 08:36, szerda | Bulvár

Ismét Budapestre jön a Depeche Mode

A koncertnek a Puskás Aréna ad otthont jövő nyáron.

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.