Városlista
2022. május 24, kedd - Eszter

Hírek

2012. Március 11. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Stohl nem lehet a Nemzeti társulatának tagja

Stohl nem lehet a Nemzeti társulatának tagja

Büntetett előélete miatt Stohl András nem lehet közalkalmazott, így nem lehet a Nemzeti Színház társulatának tagja sem.

Stohl András szabadulásának másnapján hosszasan időzött a Nemzeti Színházban, ahol nem kapott jó híreket, és talán először szembesült azzal, hogy a börtön még szabadulása után is kísérteni fogja. Alföldi Róbert, az intézmény igazgatója ugyanis büntetett előélete miatt nem fogadhatja vissza a színészt a társulatba, amelyhez tiszta erkölcsi bizonyítvány és közalkalmazotti jogviszony szükséges.

Az egyelőre feltételes szabadlábon lévő Stolh a tíz hónapos büntetés lejárta után 3 évvel indulhat tiszta lappal, előbb csak a tíz hónap után kérelemre, esetleg a köztársasági elnök kegyelme által mentesülhet a hátrányos megkülönböztetéstől - tudta meg a Bors.

Ez persze nem azt jelenti, hogy Stohl Andrásnak eddig kell várakoznia, míg újra színpadra állhat, hiszen vállalkozóként máris megteheti ezt.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.