Városlista
2021. november 30, kedd - András, Andor

Hírek

2021. Július 11. 07:00, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Speed, herbál és kristály volt az őrizetbe vett díler kínálata

Speed, herbál és kristály volt az őrizetbe vett díler kínálata

A nyíregyházi nyomozók új pszichoaktív anyagokat és közel tizenhatmillió forint készpénzt foglaltak le a gyanúsított otthonában.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság nyomozói 2021. július 8-án tartottak kutatást V. Attila 47 éves nyíregyházi lakos otthonában. A nyomozás adatai szerint a férfi ott árusította a kábító hatású tiltott szereket az őt felkereső vevőknek. A rendőrök kábítószerkereső szolgálati kutya segítségével vizsgálták át az ingatlant, ahol különböző fajtájú, összesen 64,5 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot, valamint a tiltott szerek kiméréséhez, csomagolásához használt eszközöket foglaltak le – közölte a rendőrség.

A rendőrök az egyik ágy mögött kialakított rejtekhelyen feltehetően a bűnös tevékenységből szerzett ékszereket, és közel tizenhatmillió forint összegű készpénzt is lefoglaltak, amitől a rendőrök érkezésekor a családtagok igyekeztek megszabadulni. A házfalon ütött nyíláson át próbálták az udvarra juttatni, ami csupán részben sikerült, így bent és kint is bankjegyek hevertek szerteszét.

A nyomozók a férfit új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették. A rendőrség előterjesztést tett a férfi letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 30. 06:00, kedd | Belföld

Elfogták a putnoki emberölés gyanúsítottját

Elfogtak egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte putnoki ismerősét - közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.

2021. November 29. 18:03, hétfő | Belföld

Csak 2019 végén tartottak nyilván kevesebb álláskeresőt

A regisztrált álláskeresők száma 242 ezer közelébe csökkent Magyarországon. A rendszerváltás óta kizárólag 2019 utolsó negyedévében állt alacsonyabban ez a mutató

2021. November 29. 16:07, hétfő | Belföld

Wikonkál: sokan rájöttek az oltás fontosságára

Sokan rájöttek a koronavírus elleni védőoltás fontosságára - jelentette ki a budapesti Honvédkórház főigazgatója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

2021. November 29. 15:27, hétfő | Belföld

Szexuális erőszak kísérlete miatt indult eljárás Szegeden egy török férfival szemben

Szexuális erőszak bűntettének kísérlete miatt indult eljárás Szegeden egy török férfival szemben, a bíróság elrendelte a letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.