Városlista
2021. július 26, hétfő - Anna, Anikó

Hírek

2011. Augusztus 10. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Som Lajos visszatérésére készül

Som Lajos visszatérésére készül

Som Lajos állítja, letette az alkoholt és a drogot, így szeretne visszatérni a zenei életbe.

 Piramis egykori frontembere, Som Lajos nehéz éveken van túl. Hónapokig kezelték az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben súlyos drog-, és alkoholproblémáival. Sőt, még Csernus Imre is kezelésbe vette a zenészt, hogy kigyógyítsa függőségéből. Bár a 64 éves rocker első ránézésre most sem fest túl jól, a zenész állítja, lemondott káros szenvedélyeiről. Olyannyira, hogy három éve, már egy csepp alkoholt sem iszik. Éppen ezért Som Lajos - aki a Piramisnak köszönhetően bejárta az egész világot - most a visszatérésre koncentrál. Ebben a hónapban egy nagyszabású sajtótájékoztató keretében szeretné bemutatni új zenekarát, a Stormot is. Ezzel a bandával szeretné visszahozni Som Lajos az igazi rockzenét a magyar zenei életbe, mely úgy érzi, kivesző félben van hazánk zenei palettájáról.

Címkék: som lajos

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 26. 08:54, hétfő | Bulvár

K1: Az arccsontom eltörhették, de megtörni nem tudnak – Kiss Balázs

Nem hagyta el a harcikedv Kiss Balázst: a PerfectFight Club nehézsúlyú bajnoka már alig várja, hogy leteljen a rehabilitációs időszak és visszatérhessen a ringbe.

2021. Július 26. 08:39, hétfő | Bulvár

Pentele-kupa: négy hajóosztály, három győztes – s már tervben a 2022-es futam

Boros Zoltán, Bezeczky Csaba és Berta András ünnepelhetett győzelmet a Pentele-kupán

2021. Július 23. 18:00, péntek | Bulvár

Egy hétig tartott rettegésben egy medve egy táborozót

Egy héten át tartott rettegésben egy grizzly medve egy táborozót az alaszkai vadonban, míg végül a sebesült férfira rátaláltak és kimenekítették - írja a BBC hírportálja.

2021. Július 20. 08:46, kedd | Bulvár

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés növekedését hozhatja

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés mövekedését hozhatja: egy rakétaindítás akár 300 tonna szén-dioxid kibocsátásával jár az atmoszféra felső részébe, ahol évekig megmarad