Városlista
2021. július 26, hétfő - Anna, Anikó

Hírek

2012. Április 25. 20:15, szerda | PR
Forrás: InfoOrosháza.hu

Rubint Réka is Amnesia-t visel!

Rubint Réka is Amnesia-t visel!

Kedves Amnesia rajongók! Az Alakreform királynője, Rubint Réka is az Amnesia-t választotta mindennapi viseletként.

Az Amnesia egy nőies márka, ezért választotta Rubint Réka is. A kislányként duci Réka még gyermekként elhatározta, hogy lefogy, és ha ez sikerül, akkor másoknak is megmutatja azt a kitartás, amivel minden cél elérhető. A fogyás nem könnyű feladat, hiszen drasztikus életmód és étkezi szokások változtatásával az ember kitartását is megingathatja.

Réka nem adta fel, sőt! Elérte az álom alakot és ezt nem is titkolja. A címlapokon mindig csinos ruhákban láthatjuk őt. Ez nem is csoda, hiszen ő is az Amnesia-t hordja. A minőségi ruhadarabok kiemelik a nőiességet, karcsúsítanak és divatosak.

Gyere be az orosházi Amnesia-ba és érezd magad egy fiatal, sikeres nőnek, aki a munka mellett, otthon is megállja a helyét, ezért a legjobb jár neki!

Címkék: Amnesia, divat, szépség

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 14. 12:05, szerda | PR

Digitalizáció felsőfokon - elindult a Hotel & More Group szállásfoglalás applikációja

Új, saját fejlesztésű szállásfoglalás applikáció bevezetésével nyitotta meg a nyári szezont a Hotel & More Group, annak érdekében, hogy Vendégeik gyorsan és könnyen tudjanak szállást foglalni a cégcsoport szállodáiban.

2021. Július 13. 14:59, kedd | PR

Megújult a Village Media weboldala

213 hiperlokális sajtótermék, 97 tv csatorna, 136 helyi hírekkel foglalkozó weboldal, valamint 52 tematikus magazin – megújult a Village Media weboldala

2021. Július 08. 16:04, csütörtök | PR

Minőségi munkáért díjözön

A szakma és a közönség is értékeli a minőségi építészetet, a magas színvonalú kivitelezést. A Jánosik és Társai Kft. által kivitelezett beruházások sorra nyerik el a rangos, hazai és nemzetközi díjakat.

2021. Június 18. 15:41, péntek | PR

Reumakórházból járási hivatalt építettek

Egy évek óta nem használt, korábban reumakórházként működött épületet alakított át járási hivatallá és kormányablakká, a Jánosik és Társai Kft.