Városlista
2023. február 2, csütörtök - Karolina

Hírek

2013. Február 14. 09:45, csütörtök | Helyi sport
Forrás: onkc.hu

Orosháza: győzni kell a Vasas ellen!

Orosháza: győzni kell a Vasas ellen!

Bár az előjelek nem kedvezőek, mégis az ismét hazai pályán fellépő Orosházi NKC a Vasas legyőzésére készül szombaton az NBI/B női kézilabda bajnokság tavaszi második fordulóján. A terv merész, de megvalósítható.

Ha csak a statisztikákat nézzünk, akkor arra a következtetésre kellene jutni, hogy az ONKC otthonában fellépő Vasas a szombati összecsapás esélyese. A fővárosiak másodikak a tabellán, tizennégy forduló után kilenc ponttal előzik meg a dél-békési együttest. De a pályán a csapatok játéka dönt, nem a számsorok.

A szombati mérkőzés szoros előzménye, hogy az Orosháza az elmúlt héten hazai pályán kapott ki simán – komoly csalódást okozva – a Vasasnál gyengébb játékerőt képviselő Debrecen-Fórum II-től. Igaz, erre mondják az ONKC háza táján, hogy még egyszer olyan gyengén nem játszhat a csapat, mint legutóbb a hajdúságiak ellen.

Az ONKC honlapján nyilatkozó Száva Flórián csak a győzelmet tartja elfogadható eredménynek. Lélektani hangolásnak nem rossz az edzői elvárás, amivel az alaphangot is megadta a Vasas elleni mérkőzésnek. Nála némileg visszafogottabban nyilatkozott Domokos Kinga csapatkapitány, aki azt ígérte: a csapat összeszedi magát, és megmutatják szombaton, hogy valójában mire képesek.

Így legyen. A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban.

Címkék: ONKC, Orosháza, vasas

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 01. 14:14, szerda | Belföld

Új felsővezetőket választottak a Vodafone élére

2023. Február 01. 14:12, szerda | Külföld

Nem spórolnak eléggé a földgázzal a háztartások Németország legnagyobb energiaszolgáltatója szerint

Még jobban kellene takarékoskodni a földgázzal a németországi háztartásokban, a 10 százalékos fogyasztáscsökkentés túl kevés - mondta az ország legnagyobb energiaszolgáltatójának vezetője egy szerdai interjúban.

2023. Február 01. 14:10, szerda | Belföld

Agrárkamara: az árstop kivezetését javasolja több érdekképviseleti szervezet

Az egy éve bevezetett árstop mára betöltötte szerepét, a termelői, feldolgozói szervezetek és a kiskereskedelem szereplői a kivezetését javasolják - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

2023. Február 01. 11:11, szerda | Kék hírek

Hat év börtönre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során

Hat év börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során, az ügyészség súlyosításért fellebbezett - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség szerdán az MTI-t.