Városlista
2023. február 2, csütörtök - Karolina

Hírek

2013. Február 21. 11:16, csütörtök | Helyi sport
Forrás: onkc.hu

ONKC: két pontért mennek Algyőre

ONKC: két pontért mennek Algyőre

A tavaszi szezon harmadik mérkőzésére készül az Orosházi NKC csapata. A lányok ezúttal Algyőre látogatnak, ahol a Szegeddel találkoznak. A papírforma az Orosháza mellett szól...

Már csak azért is, mert az ONKC a bajnokságban a hetedik, míg a Szeged a tizenharmadik helyen áll, és tetemes a pontkülönbség a két csapat között. A mienk eddig 17, a Tisza-partiak csupán 5 pontot gyűjtöttek össze.

Mégis figyelmeztető lehet – erről szól az ONKC honlapján található beharangozó is –, hogy ősszel az Orosháza hatalmas küzdelemben egyetlen góllal (22:21) múlta csak felül a Szegedet, majd kupatalálkozón az ONKC alulmaradt az egyetemi város csapatával szemben. Ha innen nézzük: lenne miért visszavágni a Tisza-partiknak.

A Vasas múlt heti legyőzése ehhez jó kiindulópontot jelent, ami megerősíthette az ONKC önbizalmát, ráadásul a NB1/B-s bajnokság középmezőnyébe (itt található most az Orosháza) egymás nyakán lógnak a csapatok, így minden megszerzett vagy éppen elvesztett pontnak különös jelentősége lehet.

Kézilabda Szeged SE-Algyő – Orosházi NKC

NB I/B-s felnőtt bajnoki mérkőzés, 16. forduló.

Helyszín: Fehér Ignác Általános Iskola Sportcsarnoka (Algyő, Sport u. 5.)
Időpont: 2013. 02. 24. vasárnap 15.00
Játékvezetők: Murvai-Buzogány László, Szilvási Gábor
Versenybíró: Dzsipoff Károly

A junior mérkőzés 17 órakor kezdődik.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 01. 14:14, szerda | Belföld

Új felsővezetőket választottak a Vodafone élére

2023. Február 01. 14:12, szerda | Külföld

Nem spórolnak eléggé a földgázzal a háztartások Németország legnagyobb energiaszolgáltatója szerint

Még jobban kellene takarékoskodni a földgázzal a németországi háztartásokban, a 10 százalékos fogyasztáscsökkentés túl kevés - mondta az ország legnagyobb energiaszolgáltatójának vezetője egy szerdai interjúban.

2023. Február 01. 14:10, szerda | Belföld

Agrárkamara: az árstop kivezetését javasolja több érdekképviseleti szervezet

Az egy éve bevezetett árstop mára betöltötte szerepét, a termelői, feldolgozói szervezetek és a kiskereskedelem szereplői a kivezetését javasolják - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

2023. Február 01. 11:11, szerda | Kék hírek

Hat év börtönre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során

Hat év börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során, az ügyészség súlyosításért fellebbezett - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség szerdán az MTI-t.