Városlista
2021. október 22, péntek - Előd

Hírek

2012. Április 28. 07:36, szombat | PR
Forrás: InfoOrosháza.hu

Ne szeleljen! Szigeteljen!

Ne szeleljen! Szigeteljen!

A műanyag nyílászárók mellett ne hagyjuk figyelmen kívül a minőségi, fából készült ajtókat, ablakokat. Íme pár tipp hol lehet beszerezni a lakásba illő különböző méretű, színű nyílászárókat.

A Hunthermo nyílászáró szaküzlet folyamatos akciókkal várja tisztelt ügyfeleit.

A TRYBA gyártástechnológiájának lényege a minőség, ami kiemeli az egyéb gyártmányok közül. Függetlenül a gyártás helyétől, a szigorú technológiai előírások garantálják a kiváló minőséget. A Hunthermo által forgalmazott TRYBA filozófiájának alapja a folyamatos megújulás és fejlesztés, melyet minden egyes újításnál a technológia, az esztétika és a hosszú élettartalom közötti harmónia határoz meg. A nyílópántok a tokon és a szárnyon is, az acélmerevítőkhöz csavarozott kötéssel csatlakoznak.

A TRYBA ablakokat 400 000 nyitás/zárás tesztnek vetik alá, ami 140 év rendes használatnak felel meg.

Tűzihorganyzott acélmerevítéssel van ellátva és a nyílószárnyak különleges terheléseknek is ellenállnak

A TRYBA ablakok szilárdságát az alábbi teszt is tanúsítja:

1. 120 kg-os acél vastartó felfüggesztése egy Tryba ablakjobb oldali szárnyára.

2. A vastartó levétele után egy 81 kg súlyú emberkapaszkodott az ablakszárnyra.

E két teszt után a Tryba ablak a legkisebb deformálódásnélkül tökéletesen záródik.

A nyílászárók tervezése és kivitelezése során, a gyártóknak átadott technológia hozzájárul ahhoz, hogy a gyártás helyétől függetlenül garantálni lehessen a Tryba nyílászárók minőségét.

Miért válassza Hunthermo-t?

Mert termékeink légzárása a kiforrott gumitömítések alkalmazása révén még viharos időben is tökéletes.

Mert az ablakgyártáshoz használt profilok mérete lehetővé teszi, hogy más gyártókkal szemben nagyobb bevilágító felületet kapjunk.

Mert a nyílászárók merevítő vasalatai oly módon vannak kialakítva, hogy a nyílószárnyak súlyterhelését a műanyag profiloktól átveszik, ezért statikailag nagyobb terhelést is elbírnak.

Mert a TRYBA márkajelzés és a különböző minősítések és bevizsgálások igazolják a kiváló hő és hangszigetelési értékeket.

Mert gyorsan és tisztán dolgoznak. Pontos szakértő kollégák végzik a beszerelést. A TRYBA felújító rendszer lehetővé teszi a beépítést a fal és a belső berendezés károsodása nélkül.

Mert a szigorú és naponta ellenőrzött gyártási normák garantálják a gondos gyártást és a pontos szállítást. A "Softline" Profilok lekerekített szélekkel, a keskeny profil-felületek, a kétszárnyú középen felnyíló ablakoknál, és az alig látható üvegszigetelés biztosítja az elegáns megjelenést és a világos, barátságos helyiséget.

Mert a TRYBA 20 éves tapasztalattal rendelkezik a nyílászárógyártásban. A gyártó partnereket a TRYBA cég folyamatosan képzi, és gyakorlati munka során jelentkező problémák megoldását szakmai fórumon adja át partnereinek.

Mert Orosházán és környékéről is be lehet szerezni! Jöjjön el a Hunthermo nyílászáró szaküzletbe és válassza az Önnek megfelelő ajtót, ablakot vagy látogasson elFacebook oldalunkra, ahol kérdéseire örömmel válaszolunk.

Esetleg unja már a fehér műanyagot? Nem megy a lakása stílusához?
Korábban megjelent egy írás a renolit fóliákról, melyről képgaléria is felkerült az oldalra. A renolit fóliás ablakok lehetővé teszik, hogy ne nézzen ki ugyanúgy az Ön ablaka, mint a szomszédé. A lakás stílusához bármely színből választhat.

Ha esetleg egy hagyományosabb stílusra vágyik: Fa nyílászárók a Fenster-X-től!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.

2021. Október 05. 12:28, kedd | PR

Egy „apróságba” bukott bele Donald Trump

A járvánnyal kapcsolatos kommunikáció áll annak háttérében, hogy Donald Trump elveszítette az amerikai elnökválasztást.