Városlista
2021. július 26, hétfő - Anna, Anikó

Hírek

2012. Július 03. 10:49, kedd | PR
Forrás: InfoOrosháza.hu

Milyen ruhát viszel magaddal a nyaralásra?

Milyen ruhát viszel magaddal a nyaralásra?

Ne felejtsd el, hogy milyen helyre mész, egy elegáns öt csillagos szállodába, vagy inkább egy sátorban töltöd az éjszakát? Az Amnesia segít neked kiválasztani a legdivatosabb öltözékeket a nyaralás helyéhez igazodva.

Badarságnak tűnhet hangsúlyozni, de bizony a pakolás hevében elfelejted, hogy a nyaralás helye és jellege sok ruhás kérdésre megadja a választ. Nem mindegy, hogy többcsillagos szállodában vagy kempingben szállsz meg, hogy egész nap hason fekvést tervezel, esetleg kirándulni, sportolni fogsz, vagy nagyvárosban csatangolsz, ahol akár egy-egy buli is becsúszhat. Ha így végiggondolod, lehet, hogy a V-nyakú póló helyett még egy parti felsőt dobsz a bőröndbe, a magas sarkú topánodat pedig kényelmes sarura cseréled.

Nagyvárosba:

Legyél egy kicsit extravagáns, ne félj újítani, lesd el a divatszokásokat, és kombináld a saját ízléseddel. A nagyvárosok nemcsak a műemlékek és a híres helyek miatt érdekesek, de érdemes az utca emberét is megfigyelni. Legyen kényelmes cipőd, amelyben egész nap talpalhatsz a városban. Az esti programhoz sem kell túlbonyolítani a dolgot. Külföldön – főleg, ahol sok a turista – a színházi előadásokra, de az operába is farmer sortban és pólóban esnek be az emberek. A buli szerelést pedig egy cipőváltással és néhány feltűnő ékszerrel megoldhatod.

Kirándulásra, kempingbe:

Érdemes olyan darabokat pakolni, amelyek jól bírják a strapát, és nem gyűrődnek. Egy farmer vagy zsebes vászonnadrág, sort vagy bermuda, egy hosszú ujjú ing, ujjas topok, esőkabát, vidám atléták jöhetnek szóba. Legyen nálad egy melegebb felső – és természetesen kényelmes cipő vagy túraszandál és tangapapucs is.

Vízpartra:

Ahhoz, hogy körbejárd a strandot, beülj egy bárba, tökéletesen megfelel egy könnyű anyagból készült tunika és egy csinos, lapos szandál vagy strandpapucs. Legyen nálad egy könnyű anyagból készült szoknya vagy ruha is, ha a szállodán kívül szeretnél partizni egyet. A kiegészítőid legyenek élénk színűek, amelyek változatosabbá teszik és feldobják az alapszínű (fekete, fehér, bézs) darabokat.

Keresd a legdivatosabb nyári ruhákat az Orosházi Amnesia-ban!

Címkék: Amnesia, divat

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 14. 12:05, szerda | PR

Digitalizáció felsőfokon - elindult a Hotel & More Group szállásfoglalás applikációja

Új, saját fejlesztésű szállásfoglalás applikáció bevezetésével nyitotta meg a nyári szezont a Hotel & More Group, annak érdekében, hogy Vendégeik gyorsan és könnyen tudjanak szállást foglalni a cégcsoport szállodáiban.

2021. Július 13. 14:59, kedd | PR

Megújult a Village Media weboldala

213 hiperlokális sajtótermék, 97 tv csatorna, 136 helyi hírekkel foglalkozó weboldal, valamint 52 tematikus magazin – megújult a Village Media weboldala

2021. Július 08. 16:04, csütörtök | PR

Minőségi munkáért díjözön

A szakma és a közönség is értékeli a minőségi építészetet, a magas színvonalú kivitelezést. A Jánosik és Társai Kft. által kivitelezett beruházások sorra nyerik el a rangos, hazai és nemzetközi díjakat.

2021. Június 18. 15:41, péntek | PR

Reumakórházból járási hivatalt építettek

Egy évek óta nem használt, korábban reumakórházként működött épületet alakított át járási hivatallá és kormányablakká, a Jánosik és Társai Kft.