Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2011. November 05. 14:53, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Mi van Beckhaméknél? Az egyik bekattant, a másik őrjöng

Mi van Beckhaméknél? Az egyik bekattant, a másik őrjöng

Kezd beleőrülni az anyaszerepbe Victoria Beckham. Csak a kislányával hajlandó foglalkozni, a fiait és a férjét teljesen elhanyagolja. A környezetében élők is megdöbbenve figyelik a focistafeleség viselkedését.

- Harper édes kisbaba, de nem teljesen normális az, amit Victoria művel vele. Valósággal szerelmes a lányába. Persze azt mindenki tudta, hogy egész életében kislányt szeretett volna, de akkor is túlzás ez. A fiait sosem rajongta körbe ennyire - nyilatkozott egy bennfentes az egyik magazinnak.

Victoria mindenhová magával cipeli pár hónapos kislányát.- Kezd teljesen bekattanni! David persze őrjöng, mert néha még neki sem hajlandó átadni a lányát. De ami még aggasztóbb: a fiúk viszonya is teljesen megromlott az anyjukkal. Úgy érzik, hogy Victoria nem szereti őket, s emiatt nem törődik velük, miközben Victoria tökéletes anyának tartja magát.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.