Városlista
2021. augusztus 1, vasárnap - Boglárka

Hírek

2011. Július 13. 07:29, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Maradandó károsodást szenvedett a meglőtt férfi

Maradandó károsodást szenvedett a meglőtt férfi

Életveszélyes állapotban van a hajnalban, Veszprémben meglőtt férfi.

Sajtóinformációk szerint 2 embert állítottak elő a veszprémi lövöldözés miatt - a rendőrség egyelőre a nyomozás érdekeire hivatakozva nem erősítette meg a hírt, és további részleteket sem közölt az ügyről.

A hírTV helyszíni tudósítója elmondta, hogy a 40 éves P. Sándort, - aki nem volt ismeretlen a rendőrség előtt - hajnalban saját háza előtt lőtték meg.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendőr alezredese, Péter Katalin elmondta, a helyszíni szemlét befejezték, több embert elő is állítottak. Jelenleg folyik a kihallgatásuk. Péter Katalin hozzátette, emberölés miatt nyomoz a rendőrség. Életveszélyes állapotban szállították kórházba a meglőtt férfit. A kórház főigazgatója megerősítette a hírt és hozzátette, azonnali életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. A férfi azóta is életveszélyes állapotban van. A hírTV tudósítója elmondta, információi szerint P. Sándor maradandó károsodást szenvedett. (da)

hírTV

Címkék: meglőtt

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 30. 12:14, péntek | Kék hírek

Agyonütöttek egy felsőmocsoládi férfit

Halált okozó testi sértés miatt őrizetbe vettek egy 20 éves felsőmocsoládi férfit, aki kedden agyonütött egy 69 éves helyi lakost - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

2021. Július 23. 10:50, péntek | Kék hírek

Két városban is felfegyverkezve garázdálkodtak

A Bonyhádi és a Szekszárdi Rendőrkapitányság is büntetőeljárást indított.

2021. Július 22. 16:10, csütörtök | Kék hírek

Erőszakkal ejtette teherbe 11 éves nevelt lányát

Vádat emelt a Heves Megyei Főügyészség egy 11 éves nevelt lányát erőszakkal teherbe ejtő férfi és élettársa, a gyerek anyja ellen - közölte a megyei főügyész csütörtökön az MTI-vel.

2021. Július 22. 14:05, csütörtök | Kék hírek

Rendőr ellen emeltek vádat halálos baleset miatt

Halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt vádat emeltek egy rendőr ellen - tájékoztatta a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-t.