Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2012. Január 26. 07:43, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI, MNO, Dehir.hu

Ölt a Gina Debrecenben

Ölt a Gina Debrecenben

Egy fiatal férfi meghalt, egy másik életveszélyes, egy harmadik pedig könnyű mérgezéssel került kórházba szerda hajnalban, miután egy debreceni lakáson a GHB, más néven Gina tudatmódosító szerből fogyasztottak.

Mondta el Pápai György, a regionális mentőszolgálat vezetője.

A huszonéves fiatalokkal volt egy negyedik társuk is, ő beszélt az esetről a mentőknek. A halálos mérgezés pontos okát a toxikológiai vizsgálatok fogják kideríteni. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata későbbre ígért tájékoztatást.

Kovács Károly rendőr százados, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának munkatársa elmondta: a debreceni Gyergyó utcai lakásban a mentőknek újra kellett éleszteniük az egyik fiatalt. Őt és társát életveszélyes állapotban szállították kórházba, a harmadik férfi életét már nem tudták megmenteni. Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI megkeresésére azt mondta: az egyik fiatalt a Debreceni Egyetem II. számú belgyógyászati klinikájára, a másikat a debreceni Kenézy-kórházba szállították. A rendőrség az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja.

A Dehir beszámolója szerint a mentők nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre. A lakásban négy, 20 és 25 év közötti fiatalembert találtak, egyikük ekkorra már életét vesztette. Másikuk életveszélyes mérgezést szenvedett, őt a klinika intenzív osztályára szállították, egy harmadik fiatalt pedig a sürgősségi osztályon kezelnek, súlyos mérgezéssel.

A szomszédok azt mondták, a lakásban albérlők éltek, s igen sokat buliztak. Az egyik szomszéd még hallotta szerda hajnalban, hogy megy a buli, de utána már csak a mentők érkezésére riadt fel. A rendőrök jelenleg is helyszínelnek a belvárosi lakásban – írja a Dehir.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 11:08, hétfő | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alatt is árulta a drogot - Videó

A budapesti rendőrök őrizetbe vették a 42 éves férfit.

2022. Augusztus 08. 07:15, hétfő | Kék hírek

Saját barátnőjét lopta meg

Lopás miatt emelt vádat a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki a barátnőjét lopta meg.

2022. Augusztus 07. 13:57, vasárnap | Kék hírek

Ügyes trükkel kaptak el a magyar rendőrök egy bűnözőt - videókkal

A rendőrök igazi csapatmunka eredményeként fogták el a tolvajt és szerezték vissza a lopott telefont.

2022. Augusztus 06. 09:09, szombat | Kék hírek

Ájultra verte, majd bezárta és magára hagyta élettársát

Életveszélyes sérülést szenvedett a nő.