Városlista
2022. május 20, péntek - Bernát, Felícia

Hírek

2012. Március 13. 14:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Könyvet ír VV Vera

Könyvet ír VV Vera

Tanácsokkal szeretné ellátni a valóságshow következő szériájának a játékosait a Való Világ érzékeny lelkű lánya.

VV Vera kemény bokszedzésekbe kezdett Bunyós Pityuval, és idővel talán profi versenyző lesz. Emellett könyvet szeretne írni a VV 6 leendő játékosai számára.

Elmondása szerint mindig érdekelte az írás, és már a luxusbörtönben eldöntötte, megírja, hogyan élte meg az egész Való Világot. "Szeretnék mindenkit arra buzdítani, hogy jelentkezzenek a következő szériába, miközben instrukciókat is adott nekik" - árulta el terveit az Új Ásznak.

Véleménye szerint nincs recept egy ilyen játékra, de úgy látja, lehet tudni előre, milyen megpróbáltatások érhetik a villalakókat (például keveset fognak aludni, kimerültség lesz rajtuk úrrá, holdpontra kerülhetnek), és ezeket a tapasztalatait osztaná meg az olvasókkal. "Célom, hogy ha valaki elolvassa a könyvemet, azt mondja: mindezek tudatában be akarok kerülni a játékba" - mondta az exvillalakó, aki jelenleg kiadót keres könyvéhez.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.