Városlista
2022. július 3, vasárnap - Kornél

Hírek

2013. Április 07. 11:02, vasárnap | Helyi
Forrás: police.hu

Kommandós kábítószer-akció Orosházán

Kommandós kábítószer-akció Orosházán

Kommandós akció keretében csaptak le szombaton arra a két orosházi férfira, akiket kábítószer-termeléssel és –árusítással gyanúsítanak.

Visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe két férfit szombaton az Orosházi Rendőrkapitányság. A nyomozás eddigi adatai szerint nem csak saját részre állítottak elő tiltott szert, hanem másoknak is adtak el a tőlük lefoglalt anyagokból.

Az egyik őrizetbe vett férfinél egy táskában és két szemetes zsákban találtak zöld növényi törmeléket, ezen kívül amfetamint is lefoglaltak tőle. A lakásán pedig 3 tő kender növényt nevelt, melyet a többi lefoglalt anyaggal együtt szakértővel vizsgáltat meg a rendőrség. Nála és az ugyancsak őrizetbe vett ismerősénél is találtak olyan eszközöket, melyeket kábítószer előállításához használtak.

A kapitányság nyomozói a megyei főkapitányság rendőreivel, a „Körös” Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival fogták el a két gyanúsítottat. Ezzel egy időben további három férfinél is házkutatást tartottak, akiknél ugyan kisebb mennyiségben, de találtak olyan zöld növényi törmeléket, mely valószínűleg marihuána. Így ellenük is eljárás indult és vizsgálják, hogyan jutottak hozzá ezekhez az anyagokhoz.

Az ügyben az Orosházi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya folytatja a nyomozást, melynek eddigi adatai szerint az őrizetbe vett gyanúsítottak, a 27 éves orosházi Sz. Róbert és társa, az 55 éves orosházi H. József másoknak is adtak át a náluk talált anyagokból, kereskedtek kábítószerrel.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását