Városlista
2021. szeptember 26, vasárnap - Jusztina

Hírek

2012. December 04. 15:14, kedd | PR
Forrás: InfoOrosháza.hu

Koccintó Restart!

Koccintó Restart!

December 8-tól új időszámítás kezdődik a Koccintó életében. Új image-el és új zenei környezettel vár mindenkit a Koccintó Söröző!

Ezentúl azok a műfajok és irányzatok kerülnek előtérbe,amik eddig csak különleges alkalmakkor voltak jelen ebben a városban, de a Koccintó szeretnéezt rendszeressé tenni, hogy ne mindenhonnan csak a "diszkó maszlag" ömöljön, olyanhelyből sok van, de ahol tényleg a hely igényességét illető kulturális minőségű zeneszól már kevesebb.

Ezzel a 8-i dátummal is egy lépést szeretnének tenni effelé az imagefelé. A jövőben megtalálható lesz ugyan a retro zene is, tehát akinek iylen igényetámad az is megtalálja a helyét majd, de a fő cél a kulturában és stilusban gazdagzenei műfajok előtérbe helyezése, aki bármiylen hajlandóságot mutat effelé,hogy örülneegy iylen helynek ebben a városban annak a Koccintóban a helye.

Első lépésben bemelegítésnek egy underground-osabb hangvételű buliban találhatjátokmagatokat, ahol a hip-hop tól kezdve a drumandbass-en, dubstep-en át mindenféle tört műfajmegtalálható lesz majd. Nem kell túl nagy hajbakapásra számítani, csak gyertek el éshallgassatok zenét, érezzétek jól magatokat. Szimplán ennyi, lesz vizuál is de ez a részmeglepetés...

A későbbi folytatásban december 14-én szintén egy hasonló rendezvényre lehet majd számítani Szarvasról érkező dj-kkel...

22-én pedig retro bulival vár benneteket a Koccintó, ezzel kapcsoaltos infók később.

A rendszerességet tekintve ezek az underground összejövetelek midnig más-más stílustfognak megcélozni más-más fellépőkkel (Tilos rádios dj-k stb, stb.)

Az élő zene kedvelői sem maradnak ki a sorból, a keményebb műfajoktól az indiai
hangszerekig teljes lesz a repertoár. A jó idő érkeztével valószinüleg nagyobb nevek ismeg fognak fordulni a Koccintóban (Irie Maffia,Mc Sena, Akkezdet Phiai stb. stb...) DE ehhez TIis kelletek, ha úgy érzitek, hogy szimpatikusak az itt leírtak, és ennek az új image-neka vázlata, akkor tegyétek tiszteleteteket a Koccintó Sörözőben! Fogyasszatok, érezzétek jólmagatokat!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 24. 15:39, péntek | PR

Különleges helyen, különleges létesítményt épít a Jánosik és Társai Kft. Tokajban.

A hegy lábánál, egy elhagyott andezit bányánál építik meg a Turisztikai Attrakció épületét.

2021. Augusztus 17. 10:35, kedd | PR

Fizessük a szállásunk SZÉP Kártyával

Bár a koronavírus miatt számos szállás zárva tartott, mára már enyhültek a korlátozó intézkedések annyira, hogy bátran foglalhatunk szállást és indulhatunk kirándulni, nyaralni, akár védettségi igazolvány nélkül is.

2021. Augusztus 06. 08:34, péntek | PR

Óriás irodaházat takarítanak

Környezetbarát technológiát vállalva nyerte el Budapest egyik legnagyobb új irodaépületének rendben tartását, a takarítási szolgáltatásokban piacvezetők között számon tartott Jánosik és Társai Kft.

2021. Július 14. 12:05, szerda | PR

Digitalizáció felsőfokon - elindult a Hotel & More Group szállásfoglalás applikációja

Új, saját fejlesztésű szállásfoglalás applikáció bevezetésével nyitotta meg a nyári szezont a Hotel & More Group, annak érdekében, hogy Vendégeik gyorsan és könnyen tudjanak szállást foglalni a cégcsoport szállodáiban.