Városlista
2021. július 26, hétfő - Anna, Anikó

Hírek

2012. Augusztus 23. 20:32, csütörtök | PR
Forrás: InfoOrosháza.hu

Klasszikus, kifinomult stílus Orosháza belvárosában!

Klasszikus, kifinomult stílus Orosháza belvárosában!

Kisvárosok, színes palettás házak, szelíd dombok, gyümölcsös kertek, fűszeres illatok, s nem utolsó sorban a Provance-i konyha és kiváló borok stílusa. De mi is ez, és hol lehet beszerezni?

Szép tájak, festői falvak és városok, valamint a nyugodt életmód: ez a lezseren elegáns stílusú Provence életérzés. Az örök nyaralás, mely Önnek is jár!

Az Alföld kifejezetten jó termőföldet kínál a levendulatermesztéshez, mégis csak kevesen tudják ezt. A Szépségek Kicsi Boltja születését az a késztetés motiválta, hogy Orosházának ez a kincse minél nagyobb népszerűségre tegyen szert, hiszen hányatott előélete ellenére a levendula kiváló hatású gyógynövény, a virága pedig szemet gyönyörködtető látvány, mely egyfajta életérzés közvetítője.

Június 20-án majd nem, hogy történelmet írt a bolt nyitása. A tucat kínai áruk helyett, a Szépségek Kicsi Boltjában a holland és német áruk mellett Dél-Alföldi kerámikusok termékeit is kínálják.

A levendulás termékeken kívül sok más lakberendezési kiegészítőt is tartanak a boltban, ezért nem csak szezonális az üzlet. Ezek a termékek is a Provence-stílust idézik, válogathatunk kerámia tárgyak, ékszerek és tartók, valamint textíliák közül. A kerámiák többek között a konyha és nappali díszítésére szolgálnak. A textíliák pedig terítők, tányérfogók, kötények és szalvéták kavalkádja. Az ékszerek és kulcstartók ásványkövekből találhatók az üzletben. Természetesen a férfiakra is gondol a Szépségek Kicsi Boltja! Borbontó és –tartó készlet, flaskák, poharak is rendelkezésre állnak.

A TV-ben sokat lehetett látni ezt a stílust. Most itt van a városban! Végre elérhető! Aki be tér az üzletbe rögtön érezheti a levendula természetes illatát, mely megnyugtatja a lelket és stressz oldó hatással bír. Nézzük, mi minden szól még amellett, hogy a Szépségek Kicsi Boltjában találjunk rá a természetes nyugalomra?

• Ajándékkosár Provence-stílusban: illatos szappan, füstölő, gyertya, levendula
• Egyszerű és gyönyörű asztaldekoráció: Provence-stílusú szalvéta kettéhajtva, tetejére levendula és ezt átkötjük egy lila szalaggal
• Uzsonna francia módra: Sültpuding és tea, rózsás és levendulás bögrében.
• Öltözködés: köztudott, hogy a levendula távol tartja a molylepkéket a ruhásszekrénytől!
• Fürdőszobába: hagyományos olívaolajos szappan, plusz egy tasak szárított levendula. Igazi kényeztetés

Megannyi tipp és ötlet a Provence életérzéshez a Szépségek Kicsi Boltjában!

Orosháza, Kossuth u. 32. (a Hunthermo Nyílászáró Kereskedelem után)

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 14. 12:05, szerda | PR

Digitalizáció felsőfokon - elindult a Hotel & More Group szállásfoglalás applikációja

Új, saját fejlesztésű szállásfoglalás applikáció bevezetésével nyitotta meg a nyári szezont a Hotel & More Group, annak érdekében, hogy Vendégeik gyorsan és könnyen tudjanak szállást foglalni a cégcsoport szállodáiban.

2021. Július 13. 14:59, kedd | PR

Megújult a Village Media weboldala

213 hiperlokális sajtótermék, 97 tv csatorna, 136 helyi hírekkel foglalkozó weboldal, valamint 52 tematikus magazin – megújult a Village Media weboldala

2021. Július 08. 16:04, csütörtök | PR

Minőségi munkáért díjözön

A szakma és a közönség is értékeli a minőségi építészetet, a magas színvonalú kivitelezést. A Jánosik és Társai Kft. által kivitelezett beruházások sorra nyerik el a rangos, hazai és nemzetközi díjakat.

2021. Június 18. 15:41, péntek | PR

Reumakórházból járási hivatalt építettek

Egy évek óta nem használt, korábban reumakórházként működött épületet alakított át járási hivatallá és kormányablakká, a Jánosik és Társai Kft.