Városlista
2021. május 14, péntek - Bonifác

Hírek

2013. Március 16. 10:33, szombat | Helyi
Forrás: MTI

Késnek a vonatok a lőkösházi és a Szeged-Békéscsaba közötti vonalon

Késnek a vonatok a lőkösházi és a Szeged-Békéscsaba közötti vonalon

Leszakadt a felsővezeték a békéscsabai vasútállomás egyik váltója felett, ezért késnek a vonatok a Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza és a Szeged-Békéscsaba vasútvonalon.

A Mávinform szombat reggel tájékoztatta erről az Magyar Távirati Irodát. A MÁV szakemberei dolgoznak a helyreállításon, amelynek befejezéséig, várhatóan tíz óráig dízelmozdonnyal vontatják a járatokat az érintett szakaszon.

A mozdonycsere miatt átlagosan 50-60 perc közötti késések várhatók délelőtt - tudatta a vasúttársaság.

Címkék: késés, MÁV

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 14. 19:05, péntek | Külföld

Újabb napi oltásrekordot állítottak fel Németországban

Új rekordot felállítva egy nap alatt több mint 1,3 millió embernek adták be az új típusú koronavírus által okozott betegségtől védő oltást Németországban - közölte pénteken a szövetségi egészségügyi miniszter.

2021. Május 14. 18:04, péntek | Belföld

Már bárki napokon belül megkaphatja az oltást

Már bárki napokon belül megkaphatja a védőoltást életkortól és foglalkozástól függetlenül - mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára az operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.

2021. Május 14. 17:02, péntek | Belföld

Folyamatosan javulnak a járványügyi adatok

Folyamatosan javulnak és egyre kedvezőbbek a járványügyi adatok, túl vagyunk a járvány harmadik hullámának nehezén - jelentette ki az országos tisztifőorvos az operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.

2021. Május 14. 16:07, péntek | Belföld

Vasárnaptól ismét kötelező a katolikus híveknek a szentmise

Ismét kötelező a katolikus híveknek vasárnaponként szentmisén részt venniük, miután a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia visszavonta a korábbi általános felmentést - tájékoztatta az MKPK sajtószolgálata az MTI-t.