Városlista
2024. június 15, szombat - Jolán

Hírek

2012. Január 26. 12:53, csütörtök | Sport
Forrás: Felix Promotion

Újabb egyéni csúcs

Újabb egyéni csúcs

Horváth Zsanett túl van a második Héraklész felmérőn is. Ahogy az már lenni szokott, a Felix Promotion menedzseriroda által képviselt fiatal triatlonosnak az elmúlt egy hónap munkáját kellett eredményre váltania.

A legutóbbi 1500 méteres úszás után ezúttal a rövidebb távon, 800 méteren állt rajthoz a fiatal tehetség, akit ugyan sajnos egy kisebb légúti betegség ugyan hátráltatott az úszásban, mégis sikerült új egyéni csúccsal, 9:49-el célba érni, ami felmérőkön az utóbbi évek legjobb női ideje.

Persze, Horváth Zsanett nem tökéletesen elégedett: még az idén szeretne 9:40 alá beúszni, így azután elszántan készül tovább a következő megméretésre, ami egy hónap múlva lesz.

„Ezek a felmérők arra szolgálnak, hogy kiderüljön, hol tartunk az Európa-bajnoki, illetve a világbajnoki felkészülésben. Különböző szinteket kell teljesíteni – legutóbb ezerötszázon megjavítottam az egyéni csúcsomat, és most ez nyolcszázon is sikerül, mégsem vagyok tökéletesen elégedett. Hogy miért? Mert jobbra számítottam. Tudom, a betegség is közrejátszott abban, hogy nem úgy szerepeltem, ahogyan szerettem volna, ez azonban nem változtat a lényegen: még mindig faragni kell az időmből. Februárban újra megpróbálom” - mondta Horváth Zsanett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 14. 23:09, péntek | Sport

Bucsi, Antal Zsigó, Kiss Norbi és a GRT is a dobogón a Slovakiaringen

A Slovakia Ringen folytatódott a 2024-es versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára. Kiss Norbert két, Bucsi Attila egy győzelemmel zárt, de a magyar színekben kiváló formula autós és GT eredmények is születtek

2024. Június 14. 07:28, péntek | Sport

Pascal Jansen a Ferencváros új vezetőedzője

Pascal Jansen lett a labdarúgó NB I-ben bajnok Ferencváros új vezetőedzője.

2024. Június 13. 20:37, csütörtök | Sport

Juhász Csaba: Dobogóra akarunk állni a Mitropa Clubban

Villáminterjú Csabival a verseny előtt épp egy nappal.

2024. Június 13. 09:12, csütörtök | Sport

Holnap kezdődik a foci EB!

Pénteken 21 órakor a skót és a házigazda német válogatott mérkőzésével megkezdődik a 17. labdarúgó Európa-bajnokság, amelyen ismét - sorozatban harmadszor - szerepelhet a magyar együttes.