Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Március 07. 14:23, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Hoppá! Csalással került képernyőre a VV5 győztese?

Hoppá! Csalással került képernyőre a VV5 győztese?

Knap Attila attól a pillanattól kezdve latba vetette taktikáját, hogy jelentkezett a VV5 játékába.

Az összeférhetetlen győztes ugyanis bevallotta: három különböző néven, más-más karaktert képviselve adta be jelentkezési lapját, amikor elkezdték toborozni a villalakókat. Úgy tűnik, sikerrel járt kissé skizofrén beütésű módszere.

- Biztosra akartam menni! Mindegyik regisztrációhoz másmilyen nevet és fotót csatoltam magamról - kezdte az Új Ásznak VV Attila. - Az egyik képen volt rajtam szemüveg, a másikon nem, az egyik színes volt, míg a másik fekete-fehér. Mivel rokonszenv alapján hívják be a jelentkezőket, szerintem normális azt feltételezni, hogy esetleg elsiklanak feletted, vagy pont annak az embernek éppen nem leszel rokonszenves, akihez a te fotód kerül. Olyannyira bejött a dolog, hogy az eredeti nevem mellett még az egyik álnevemen beadott jelentkezés nyomán is felhívtak - mosolygott Attila, aki a mindennapokban is beveti csalafintaságát.

- Ez csak trükknek számít, nem csalás, hiszen nem hivatalos iratokról volt szó. Eltelt fél év, megnyertem a játékot, és nem lett belőle baj. Amúgy mindig csak ilyen ártatlan dolgokban használok álneveket - mondta a VV5 győztese, utalva például a pizza-, vagy taxirendelésre.

- Pár napja egy idősebb úr jött értem taxival. Amikor felismert, azonnal felhívta a családját, és sorban mindenkivel beszélnem kellett! Kedves dolgok ezek. Aki már évtizedek óta ebben él, annak lehet, hogy fárasztó az ilyesmi, de nekem egyáltalán nincs terhemre - tette hozzá.

De vajon lesz-e következménye annak, hogy Attila beismerte a játékba kerülésének bizarr körülményeit?

- Akár nyolc különböző néven jelentkezhet valaki, nincs jelentősége. Ez csak a műsorkészítők számára ad információt arról, hogy számszerűen hány ember jelentkezik a műsorba. A castingon Knap Attila néven töltötte ki a jelentkezési lapot, és ez a lényeg - mondta a napilapnak az ötödik ValóVilág sajtófőnöke.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.