Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2017. Június 11. 05:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Hamis rendőrigazolvány is volt a lebukott dílernél - VIDEÓVAL

Hamis rendőrigazolvány is volt a lebukott dílernél - VIDEÓVAL

Hamis rendőrigazolvánnyal biztosított kábítószer átadás.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya a józsefvárosi rendőrökkel közösen június 9-én 17 óra 35 perckor a Budapest IX., Könyves Kálmán körút egyik parkolójában, kábítószer átadása közben fogtak el két feltételezhető dílert és a segítőjüket.

A rendőri akciót megelőzően a 40 éves K. Csaba autóval fuvarozta a 27 éves N. Lászlót a találkozó helyszínére. A budapesti lakosok a kocsiban várták a 24 éves V. Alex érkezését. Miután a dunavarsányi V. Alex gyalog megérkezett és beszállt az autóba, K. Csaba a jármű mellett figyelte, hogy az adás-vételt más ne zavarhassa meg.

A nyomozók ekkor fogták el a három férfit, akik közül V. Alex a kocsiból kidobott egy alufólia csomagot, amiben a rendőrök 64,96 gramm marihuánát találtak.


A felderítők az autót átvizsgálták, és a padlón szétszórva a bal első ülés elől 69 darab kék színű kábítószergyanús tablettát foglaltak le. A rendőrök K. Csaba nadrágzsebében a nevére kiállított hamis rendőrigazolványt is találtak.

A nyomozók az elfogott férfiakat előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya V. Alex és N. Lászlóval szemben kábítószer-kereskedelem bűntett, míg K. Csabával szemben közokirat-hamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A rendőrök V. Alexet és N. Lászlót őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 23. 16:06, vasárnap | Kék hírek

Letartóztatták a 17 éves szurkálót

A 17 éves fiú ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indult eljárás.

2022. Január 23. 13:00, vasárnap | Kék hírek

Vonaton raboltak ki egy tinédzsert

Vonaton támadtak meg egy tinédzsert, a nyírbátori rendőrök egy napon belül elfogták őket.

2022. Január 22. 12:48, szombat | Kék hírek

A szerzői jog megsértése miatt emeltek vádat egy nő ellen Egerben

A szerzői jog közel egymillió forintos vagyoni hátrányt okozó megsértése miatt emelt vádat egy korábban éveken át Eger belvárosában működő presszó üzemeltetője ellen az Egri Járási Ügyészség.

2022. Január 21. 15:38, péntek | Kék hírek

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotort pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.