Városlista
2021. május 14, péntek - Bonifác

Hírek

2013. Március 15. 10:17, péntek | Helyi
Forrás: infooroshaza.hu

Halálos közlekedési baleset Békéssámson határában

Halálos közlekedési baleset Békéssámson határában

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt hajnalban. Békéssámson külterületén egy távolsági autóbusz a vele azonos irányba közlekedő kivilágítatlan kerékpárost ütött el.

A balesetben – 5 óra 10 perckor történt - az 56 éves biciklis helyi férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit, a helyszínelés félpályás útzár mellett folytatódik.

A beol.hu beszámolója szerint: „A kerékpáros a busz alá szorult. A tűzoltók emelőpárna segítségével mozdították meg a járművet, majd kiemelték az elhunyt személyt.” Annyi tudható még a balesetről, hogy a Tisza Volán autóbusza volt annak részt vevője.

(A fotó a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapjáról származik.)

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 14. 18:04, péntek | Belföld

Már bárki napokon belül megkaphatja az oltást

Már bárki napokon belül megkaphatja a védőoltást életkortól és foglalkozástól függetlenül - mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára az operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.

2021. Május 14. 17:02, péntek | Belföld

Folyamatosan javulnak a járványügyi adatok

Folyamatosan javulnak és egyre kedvezőbbek a járványügyi adatok, túl vagyunk a járvány harmadik hullámának nehezén - jelentette ki az országos tisztifőorvos az operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.

2021. Május 14. 16:07, péntek | Belföld

Vasárnaptól ismét kötelező a katolikus híveknek a szentmise

Ismét kötelező a katolikus híveknek vasárnaponként szentmisén részt venniük, miután a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia visszavonta a korábbi általános felmentést - tájékoztatta az MKPK sajtószolgálata az MTI-t.

2021. Május 14. 15:06, péntek | Belföld

Lejárt a kutyák veszettség elleni oltására adott türelmi idő

A korlátozások fokozatos feloldásához igazodva lejárt a kutyák kötelező, veszettség elleni oltására adott türelmi idő - olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtöki felhívásában.