Városlista
2021. július 26, hétfő - Anna, Anikó

Hírek

2017. Március 27. 12:50, hétfő | Kék hírek
Forrás: mti

Féltéglával, csákány- és kapanyéllel verte agyon ivócimboráját

Féltéglával, csákány- és kapanyéllel verte agyon ivócimboráját

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolja a Fővárosi Főügyészség azt a román férfit, aki féltéglával, csákány- és kapanyéllel agyonverte ivócimboráját egy évvel ezelőtt Budapesten

- tájékoztatta a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-t. Ibolya Tibor közölte: a 46 éves férfi 2010 óta tartózkodik Magyarországon, ahol szívességi lakáshasználóként egy III. kerületi házban élt, ahol rendszeresen italozott későbbi áldozatával.

A vádirat szerint 2016. április 25-én ismeretlen okból szóváltás alakult ki közöttük. A vádlott eleinte hangosan szidalmazta a sértettet, majd felkapott egy tégladarabot, amellyel többször fejbe vágta a sértettet, majd magához vett egy csákánynyelet, később egy kapanyelet, és azokkal ütlegelte.

A földön fekvő áldozatot a vádlott sorsára hagyta, lefeküdt aludni. Csak másnap reggel észlelte, hogy a sértett meghalt, ekkor a holttestet egy kukába rejtette és a lakóépület melletti tárolószínbe húzta.

A holttestre bejelentés alapján találtak rá a rendőrök.

A főügyészészség végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását kérte a bíróságtól, és indítványozta, hogy a férfit véglegesen tiltsák ki Magyarországról.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 23. 10:50, péntek | Kék hírek

Két városban is felfegyverkezve garázdálkodtak

A Bonyhádi és a Szekszárdi Rendőrkapitányság is büntetőeljárást indított.

2021. Július 22. 16:10, csütörtök | Kék hírek

Erőszakkal ejtette teherbe 11 éves nevelt lányát

Vádat emelt a Heves Megyei Főügyészség egy 11 éves nevelt lányát erőszakkal teherbe ejtő férfi és élettársa, a gyerek anyja ellen - közölte a megyei főügyész csütörtökön az MTI-vel.

2021. Július 22. 14:05, csütörtök | Kék hírek

Rendőr ellen emeltek vádat halálos baleset miatt

Halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt vádat emeltek egy rendőr ellen - tájékoztatta a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

2021. Július 21. 14:58, szerda | Kék hírek

Pisztollyal fenyegette meg a szomszédját

A berettyóújfalui rendőrök zaklatás vétség elkövetése miatt folytattak nyomozást a 64 éves férfival szemben.