Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2017. Július 08. 05:00, szombat | Kék hírek
Forrás: mti

Fehér, zöld, színes – árultak mindenféle drogot a lebukott dílerek

Fehér, zöld, színes – árultak mindenféle drogot a lebukott dílerek

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság két, kábítószer-terjesztéssel gyanúsított szolnoki férfit - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken az MTI-vel.

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a két férfi lakásában tartott szerdai házkutatáson kábítószert, új pszichoaktív anyagot és ezek eladásához szükséges eszközöket találtak a rendőrök.

A 30 éves Cs. Tamás ellen kábítószer-kereskedelem, a 28 éves S. Ferenc ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai szerdán több szolnoki lakásban - köztük az előzetes letartóztatásba helyezett férfiak lakásaiban - tartottak házkutatást.
A nyomozók 180 gramm új pszichoaktív anyagnak minősülő fehér kristályos anyagot, 47 gramm kábítószernek minősülő zöld növényi anyagot, illetve 21 gramm kábítószergyanús fehér port foglaltak le - közölte a rendőrség.
A rendőrök, a kábítószer porciózásához szükséges eszközöket, mérlegeket és feltehetően kábítószer eladásából származó nagyobb mennyiségű készpénzt is találtak a házkutatások alkalmával.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 23. 16:06, vasárnap | Kék hírek

Letartóztatták a 17 éves szurkálót

A 17 éves fiú ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indult eljárás.

2022. Január 23. 13:00, vasárnap | Kék hírek

Vonaton raboltak ki egy tinédzsert

Vonaton támadtak meg egy tinédzsert, a nyírbátori rendőrök egy napon belül elfogták őket.

2022. Január 22. 12:48, szombat | Kék hírek

A szerzői jog megsértése miatt emeltek vádat egy nő ellen Egerben

A szerzői jog közel egymillió forintos vagyoni hátrányt okozó megsértése miatt emelt vádat egy korábban éveken át Eger belvárosában működő presszó üzemeltetője ellen az Egri Járási Ügyészség.

2022. Január 21. 15:38, péntek | Kék hírek

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotort pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.