Városlista
2021. október 20, szerda - Vendel

Hírek

2012. Március 12. 07:21, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Ezért nem szexel VV Attila

Ezért nem szexel VV Attila

Egy nővel sem volt a VV-győztes, mióta kijött a luxusbörtönből. Pedig állítólag válogathatna a jelentkezők közül.

Nemrég arról beszélt a VV Attila, hogy szívesen alapítana már családot, ám a magánélet jelenleg csupán másodlagos szerepet játszik nála. Egyelőre még csak normális életre vágyik, nem családra. "Nem zárkózom el ettől, ha úgy alakul, akkor bele fogok vágni, de erőltetni nem akarom. Ha meglenne már az a nő, akkor szívesen tervezgetném a családot" - árulta el a Star magazinnak a Való Világ győztese, aki egyelőre kutyájával, Artúrbandival osztja meg életét.

Régen kevés olyan lány volt az életében, akikhez gyengéd szálak is fűzték, a Való Világ után ez minden bizonnyal megváltozik, hiszen rengeteg nő áhítozik a VV5 összeférhetetlenjére. Attila ezzel tisztában is van, és fél év bezártság után nem nagyon akarja kéretni magát. Ennek ellenére - saját bevallása szerint - nem szexelt, amióta kijött a Villából.

Egyesek szerint ez nem meglepő, mivel szerintük a VV5 győztese nem képes egy nővel sem normálisan bánni, mások szerint pedig talán valami gond lehet vele, ha ennyi "megvonás" után, amikor számos lehetősége akad, mégsem képes teljesíteni. "Egyelőre semmi csajozás nem volt, nők közelébe sem kerültem az elmúlt napokban. Még nem d...gtam senkivel. Az a baj, hogy folyamatosan interjúzom. D...gnék, de nincs rá időm" - vallotta be Attila.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 19. 14:01, kedd | Bulvár

Mel Gibson is szerepel a John Wick-előzménysorozatban

Az Oscar-díjas Mel Gibson is szerepel abban a háromrészes tévésorozatban, amely a John Wick-filmekben megismert Continentalról, a bérgyilkosok hoteljéről szól.

2021. Október 17. 16:05, vasárnap | Bulvár

Visszatért a világ első játékfilmes forgatócsoportja a Nemzetközi Űrállomásról

Visszatért a Földre vasárnap a világ első forgatócsoportja, amely játékfilmen dolgozott a világűrben.

2021. Október 16. 08:47, szombat | Bulvár

A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre

A Coldplay együttes vállalta, hogy 2022-es világturnéja 50 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár majd, mint 2016-os turnéja.

2021. Október 13. 08:51, szerda | Bulvár

Indul a jelentkezés A Dal 2022-ra, élő lesz a zenei kíséret

November 15-ig lehet jelentkezni A Dalba, a köztelevízió zenés produkciójába. Az immár tizenegyedik évadjához ért dalválasztó válogatóiba ismét negyven dal jut, 2022-ben először lesz élő a zenei kíséret.