Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Március 12. 07:21, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Ezért nem szexel VV Attila

Ezért nem szexel VV Attila

Egy nővel sem volt a VV-győztes, mióta kijött a luxusbörtönből. Pedig állítólag válogathatna a jelentkezők közül.

Nemrég arról beszélt a VV Attila, hogy szívesen alapítana már családot, ám a magánélet jelenleg csupán másodlagos szerepet játszik nála. Egyelőre még csak normális életre vágyik, nem családra. "Nem zárkózom el ettől, ha úgy alakul, akkor bele fogok vágni, de erőltetni nem akarom. Ha meglenne már az a nő, akkor szívesen tervezgetném a családot" - árulta el a Star magazinnak a Való Világ győztese, aki egyelőre kutyájával, Artúrbandival osztja meg életét.

Régen kevés olyan lány volt az életében, akikhez gyengéd szálak is fűzték, a Való Világ után ez minden bizonnyal megváltozik, hiszen rengeteg nő áhítozik a VV5 összeférhetetlenjére. Attila ezzel tisztában is van, és fél év bezártság után nem nagyon akarja kéretni magát. Ennek ellenére - saját bevallása szerint - nem szexelt, amióta kijött a Villából.

Egyesek szerint ez nem meglepő, mivel szerintük a VV5 győztese nem képes egy nővel sem normálisan bánni, mások szerint pedig talán valami gond lehet vele, ha ennyi "megvonás" után, amikor számos lehetősége akad, mégsem képes teljesíteni. "Egyelőre semmi csajozás nem volt, nők közelébe sem kerültem az elmúlt napokban. Még nem d...gtam senkivel. Az a baj, hogy folyamatosan interjúzom. D...gnék, de nincs rá időm" - vallotta be Attila.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.