Városlista
2021. november 30, kedd - András, Andor

Hírek

2012. Március 21. 07:21, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Ez várja Damu Rolandot a börtönben

Ez várja Damu Rolandot a börtönben

Eldőlt: az egykori sorozatszínészre négy év hat hónapnyi letöltendő börtönbüntetés vár. Csakhogy ez az idő maga lesz a pokol Damu Roland számára egyes információk szerint.

Legutóbb a Hír24 talált rá egy olyan férfira, aki maga is ült már, így felvázolta, hogyan fogadják majd a börtönben a színészt. "Damu estében azt látni, hogy hirtelen haragú, az nem jó, főleg nem odabent, hiszen ott hamar pattan az ember. Az ilyen mentalitású emberek szednek össze pár év bűnvádit. Az előzetesben más világ van, ott maximum a zárka társaiddal kell megtalálni a közös nevezőt, de egy börtönben, ahol vannak kétezren, az más. Damunak sok sikert, és kitartást, neki hosszú lesz"

De más források is alátámasztják, hogy nem lesz könnyű dolga, hiszen a többi elítélt nem szívleli azokat az embereket, akiket erőszaktétellel vádoltak. Éppen ezért legjobb esetben "csupán" kiközösítik, viszont előfordulhat, hogy bántalmazzák is őket. Vagyis Rolandnak a legrosszabbra kell felkészülnie. Mert míg Stohl Andrásnak esélye volt arra, hogy elfogadtassa magát rabtársaival, és a bent töltött időt a körülményekhez képest jól töltse el, addig a színész erről nem is álmodhat.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 28. 07:00, vasárnap | Bulvár

Jövő nyáron kerülhet a mozikba az Együtt kezdtük című film

Jövő nyáron kerülhet a mozikba Kerékgyártó Yvonne Együtt kezdtük című második nagyjátékfilmje, amely egy szórakoztató és elgondolkodtató felnövéstörténet lesz.

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.

2021. November 26. 08:49, péntek | Bulvár

Rekordot döntött Taylor Swift tízperces száma

Taylor Swift All Too Well című tízperces száma megdöntötte a Billboard százas toplistájának csúcsára feljutó leghosszabb dal rekordját - írta meg a New Musical Express brit zenei szaklap online kiadása.

2021. November 25. 12:25, csütörtök | Bulvár

Parád a legszebb hely az egész földkerekségén

Palóc föld gyöngyszemének bemutatását egy Krúdy Gyula idézettel kezdeném. "Látott embereket,és messzi tájakat,idegen kultúrákat, és nagyvilági tolongásokat, amíg ráeszmélt, hogy Parád a legszebb hely a föld kerekségén!"