Városlista
2021. szeptember 21, kedd - Máté

Hírek

2012. Március 26. 07:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Esztelenül költekezik Jennifer Aniston

Esztelenül költekezik Jennifer Aniston

Miután dollármilliókat költött új házára, a felújításra is egy vagyont szór el Jennifer Aniston. A színésznő gyorsan szeretne költözni, mert a kutyájának már kicsit a mostani otthona.

Nem fukarkodik az otthonára szánt pénzzel Jennifer Aniston: alighogy megvette 21 millió dollárt (4,6 milliárd forintot) érő új házát, nekilátott az átalakításnak is, és mivel a hatalmas épület minden zugát fel akarja újítani, erre is egy teljes vagyont költ el. A színésznő néhány hete a New York-i lakberendezési üzleteket járta körbe, nemrég pedig a hollywoodi boltokban is feltűnt partnerével, Justin Theroux-val, és szó szerint szórta a pénzt. "Jennifer dönt az összes kérdésben az átalakítással kapcsolatban, és mindenből a legjobbat akarja, ezért nem hajlandó spórolni - mondta el a pár egyik ismerőse. - Csak a legelőkelőbb helyeken vásárol, és kizárólag lámpákra elköltött már 20 ezer dollárt (4,5 millió forintot - a szerk.)."

A sztár állítólag arra sem sajnálja a pénzt, hogy a munkálatokat siettesse, ugyanis már nagyon szeretne beköltözni új otthonába. "Többhavi munka van még a házzal, de Jen és Justin már most alig várják, hogy ott lakhassanak - mondta el a bennfentes. - A mostani bérelt otthonukat már kinőtték. A kutyájuknak több helyre lenne szüksége, és Jen attól tart, hogy mindent fel fog forgatni, ha nem tudnak elköltözni záros határidőn belül."

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 20. 13:02, hétfő | Bulvár

Méhek öltek meg 63 veszélyeztetett pingvint Dél-Afrikában

Méhraj ölt meg 63 veszélyeztetett pingvint a dél-afrikai Fokvároshoz közeli tengerparton.

2021. Szeptember 17. 15:09, péntek | Bulvár

Évtizedekkel vízbe dobása után ért partot Hawaiin egy japán palackposta

Japán középiskolások dobták a tengerbe 37 éve azt a vizespalackot, amely 6 ezer kilométerrel távolabb, Hawaiin sodródott partra idén nyáron - írta The Guardian online kiadása pénteken.

2021. Szeptember 14. 18:59, kedd | Bulvár

A sportolás fontosságát hirdeti a Prémium Médiaválogatott

A Prémium Médiaválogatott a mozgalmas nyár után izgalmas ősz elé néz.

2021. Szeptember 08. 12:00, szerda | Bulvár

Cseh Lászlóról nevezik el a törökbálinti uszodát

Cseh László olimpiai ezüst- és bronzérmes úszóról nevezik el a törökbálinti uszodát, az ehhez szükséges hozzájáruló nyilatkozatot kedd este ünnepélyes keretek között írták alá a Törökbálint Sportközpontban.