Városlista
2022. december 1, csütörtök - Elza

Hírek

2018. Május 10. 08:59, csütörtök | Kék hírek
Forrás: police.hu

Elmenekült az ittas motoros, de végül kerítésbe szállt

Elmenekült az ittas motoros, de végül kerítésbe szállt

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől, majd egy ház kerítésének ütközött motorkerékpárjával egy ittas férfi Pécsen a minap. Ráadásul hamis volt a rendszáma is.

Egy motorral közlekedő férfit akartak igazoltatni a rendőrök május 8-án 10 óra 20 perckor Pécsen az Eszék utcánál, azonban a férfi a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva tovább haladt. A rendőrök követni kezdték a motorost, aki pár perccel később Keszüben a Petőfi Sándor utcában elesett a motorral, majd egy ház kerítésének ütközött. A könnyű sérülést szenvedő férfinál alkalmazott alkoholteszter pozitív jelzést adott, ezért a rendőrök elfogták, majd további mintavételre előállították. Az intézkedés alkalmával az is kiderült, hogy a férfi el van tiltva a járművezetéstől, valamint a motorkerékpár forgalmi rendszámán lévő P betű, R betűre volt házilag átjavítva.

A férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Pécsi Rendőrkapitányság nyomozást indított. A hamisított forgalmi rendszám miatt egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúját is vizsgálja a rendőrség.

Címkék: hamis, ittas, motor, pécs, rendő

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 11. 18:05, péntek | Kék hírek

A kocsma tulajdonosára támadt, amiért be akart zárni

2022. November 10. 08:20, csütörtök | Kék hírek

Akkumulátort, katalizátort és közel 1000 liter gázolajat lopott, a rendőrök elfogták

Az eljárás adatai alapján a rendőrök 2022. november 6-án éjszaka a 710-es számú főúton, Papkeszi külterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét.

2022. Október 29. 09:58, szombat | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől a suzukis, nem lett jó vége!

Bódult állapotban vezetett és még jogosítványa sem volt, a rendőrök elfogták, miután alaposan összetörte az autóját és magát.

2022. Október 22. 13:44, szombat | Kék hírek

Elfogtak egy drogterjesztő taxist Budapesten

A rendőrök kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak egy 43 éves férfit, aki taxijából árulta a tiltott szereket - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton a police.hu oldalon.