Városlista
2023. március 21, kedd - Benedek, Bence, Miklós

Hírek

2018. Május 10. 08:59, csütörtök | Kék hírek
Forrás: police.hu

Elmenekült az ittas motoros, de végül kerítésbe szállt

Elmenekült az ittas motoros, de végül kerítésbe szállt

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől, majd egy ház kerítésének ütközött motorkerékpárjával egy ittas férfi Pécsen a minap. Ráadásul hamis volt a rendszáma is.

Egy motorral közlekedő férfit akartak igazoltatni a rendőrök május 8-án 10 óra 20 perckor Pécsen az Eszék utcánál, azonban a férfi a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva tovább haladt. A rendőrök követni kezdték a motorost, aki pár perccel később Keszüben a Petőfi Sándor utcában elesett a motorral, majd egy ház kerítésének ütközött. A könnyű sérülést szenvedő férfinál alkalmazott alkoholteszter pozitív jelzést adott, ezért a rendőrök elfogták, majd további mintavételre előállították. Az intézkedés alkalmával az is kiderült, hogy a férfi el van tiltva a járművezetéstől, valamint a motorkerékpár forgalmi rendszámán lévő P betű, R betűre volt házilag átjavítva.

A férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Pécsi Rendőrkapitányság nyomozást indított. A hamisított forgalmi rendszám miatt egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúját is vizsgálja a rendőrség.

Címkék: hamis, ittas, motor, pécs, rendő

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 17. 11:40, péntek | Kék hírek

Veszprém belvárosában tapogatott egy nőt, a rendőrök elfogták

A sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2023. március 14-én 9 óra 20 perckor Veszprém belvárosában egy ismeretlen személy több alkalommal megfogta őt, miközben gyalogosan közlekedett.

2023. Március 17. 09:45, péntek | Kék hírek

Drónokkal csempészik át a cigarettát a magyar zöldhatáron

A NAV hőkamerákkal figyeli az eget, így könnyen kiszúrják, amint a drónokról ledobják a csomagokat.

2023. Március 09. 09:17, csütörtök | Kék hírek

Szembeszállt a rablóval a trafikosnő

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki símaszkban és kapucniban akart kirabolni egy dohányboltot Baján.

2023. Március 06. 12:47, hétfő | Kék hírek

Autópályák mentén fosztogató bandát leplezett le a rendőrség

Autópályák, autóutak mentén a parkolóhelyeken pihenő, jellemzően külföldi autósokat kifosztó banda tagjait fogta el a rendőrség.