Városlista
2023. június 6, kedd - Norbert

Hírek

2012. Február 03. 07:36, péntek | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Elfogták a mentőst gázoló cserbenhagyót

Elfogták a mentőst gázoló cserbenhagyót

Elfogták azt a gépkocsivezetőt, aki tavaly decemberben egy gyalogátkelőhelyen elgázolt egy szolgálaton kívüli mentőst, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott – tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.

R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: december 15-én Székesfehérváron a Szent György Kórház előtt történt a gázolás. A gyalogos többszörös töréses sérülést szenvedett.

A feltételezett elkövetőt kedden állították elő. A 32 éves székesfehérvári férfi beismerő vallomást tett; gépkocsiját lefoglalták. Az elkövetővel szemben közúti közlekedési baleset gondatlan okozása miatt indult büntetőeljárás. A segítségnyújtás elmulasztása miatt felelősségét tovább vizsgálja a Székesfehérvári Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 24. 09:49, szerda | Kék hírek

Két millió forintért rendelt Elf Bart a NAV

A NAV Győr-Moson-Sopron vármegyei adóellenőrei az egyik népszerű közösségi oldalon látták egy árus hirdetését, akinél nagy tételben lehetett Elf Bart vásárolni.

2023. Május 22. 10:50, hétfő | Kék hírek

Komplett fegyverarzenált találtak egy albán férfinál Röszkén

17 gépkarabélyt, kettő géppisztolyt, kettő pisztolyt, valamint tölténytárakat és lőszereket találtak egy albán férfinál a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Május 18. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Roadpol: sok teherautó-sofőr nem használja a biztonsági övet

2023. Május 18. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Jogerősen húsz év fegyházra ítélték a VV Fanni-ügy vádlottját

Jogerősen húsz év fegyházbüntetésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla a VV Fanniként ismertté vált Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlót szerdán.