Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2018. Április 08. 05:01, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Elfogták a fővárosi kopogtatós dílert – Videó az akcióról!

Elfogták a fővárosi kopogtatós dílert – Videó az akcióról!

A józsefvárosi rendőrök elfogtak egy kábítószer-kereskedőt, aki az elmúlt időszakban a lakásán rendszeresen árult drogot. Elfogásakor 30 adagnak megfelelő kábítószer volt nála.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 49 éves budapesti L. László a józsefvárosi lakásában rendszeresen kábítószert árult. A fogyasztók csak bekopogtak az ablakon, ezzel jelezve vásárlási szándékukat, majd az épület kapujához mentek. Fél perces várakozás után a férfi ajtót nyitott és beengedte a fogyasztókat, akik pár perc elteltével sietősen távoztak.

A nyomozók L. Lászlót április 4-én 18 óra 43 perckor Budapest VIII. kerületében, a Teleki László téren elfogták. Ruhájának átvizsgálásakor 14,5 gramm fehér kábítószergyanús anyagot, 12,1 gramm kábítószergyanús növényi származékot és 1,1 gramm kábítószergyanús fehér anyagot, összesen 30 adagnak megfelelő drogot találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 23. 17:10, vasárnap | Belföld

Ismét megdobálták a rendőröket az illegális migránsok – VIDEÓ

A rendőrség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt feljelentést tesz az illetékes ügyészségen.

2022. Január 23. 14:03, vasárnap | Belföld

Átadták az idei könyvtári és közművelődési díjakat

Átadták a Minősített Közművelődési Intézmény Címeket, a Közművelődési Minőség Díjat, valamint a Minősített Könyvtár címeket szombaton a magyar kultúra napja alkalmából a Magyar Zene Házában tartott díjátadó gálán.

2022. Január 23. 10:56, vasárnap | Belföld

Halálos baleset a 31-es főúton

Halálos baleset történt szombaton késő este a 31-es számú főút 116-os kilométerében Tenk és Heves között - közölte a rendőrség a honlapján.

2022. Január 23. 09:51, vasárnap | Belföld

Tűz ütött ki a Szent Imre kórházban, egy ember meghalt

Tűz ütött ki vasárnap reggel a budapesti Szent Imre kórházban, a lángokat a tűzoltók kora délelőttre eloltották.