Városlista
2024. július 14, vasárnap - Őrs

Hírek

2023. Május 09. 14:12, kedd | Belföld

Egykerekezett a 8-ason, majd több mint 200-zal hajtott a motoros - Videó

Egykerekezett a 8-ason, majd több mint 200-zal hajtott a motoros - Videó

Elképesztő, amit a felvételen látható motoros művelt, a rendőrségi autó mindent rögzített.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai mozgó sebesség-ellenőrzéses módszerrel is ellenőrzik a közlekedőket. A videófelvételen szereplő motoros figyelmen kívül hagyva a KRESZ szabályait közlekedett, pedig nagyon sok motoros baleset történik az utakon.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a motorosok figyelmét, hogy maradéktalanul tartsák be a sebességhatárokat és a közlekedési szabályokat!

A statisztikák adatai szerint a balesetek egyik legfőbb oka még mindig a gyorshajtás. A nagyobb haladási sebesség jelentősen megnöveli a balesetek bekövetkezésének kockázatát, ilyen esetekben a többszörösére nő a féktávolság is. A közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon. Nem beszélve a gyorshajtás lehetséges jogi következményeiről.

Az egyenruhások a jövőben is rendszeresen végeznek sebességméréseket, kiemelt tekintettel a fokozottan balesetveszélyes útszakaszokra!

... hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 13. 08:38, szombat | Belföld

Folytatódik a Közlekedési Múzeum gyűjteményfejlesztése

Járművek restaurálásával és további beszerzésekkel folytatódik a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum (MMKM) gyűjteményének fejlesztése.

2024. Július 13. 08:37, szombat | Belföld

Karácsony Gergely: megnyertük egyszer, másodszor és pénteken megnyertük harmadszor is

Három a magyar igazság: megnyertük egyszer, megnyertük másodszor és pénteken megnyertük harmadszor is

2024. Július 13. 08:35, szombat | Belföld

Nagyon erős UV-B sugárzás várható szombaton az ország nagy részén

Nagyon erős, a figyelmeztetési kritériumot meghaladó UV-B sugárzás várható szombaton több régióban - közölte a HungaroMet Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-vel.

2024. Július 12. 07:58, péntek | Belföld

Sok napsütés mellett néhol 40 Celsius fok fölé is melegedhet a levegő a hétvégén

Sok napsütés mellett elszórtan záporokra és zivatarokra kell számítani a hétvégén, néhol 40 Celsius fok fölé is melegedhet a levegő - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-hez.