Városlista
2021. május 15, szombat - Zsófia

Hírek

2021. Március 21. 08:40, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Egy nap alatt kétszer bukott le a tolvaj

Egy nap alatt kétszer bukott le a tolvaj

A megalapozott gyanú szerint, a férfi reggel ékszert és mobiltelefont vitt magával, délután egy kerékpárral ment volna haza.

Ismeretlen személy bement egy jászkiséri családi házba 2021. március 18-án 7 óra 30 perc és 8 óra között, ott kutatást végzett és három régi típusú mobiltelefon készülékkel, három női nyaklánccal és egy doboz cigarettával távozott. A bejelentést követő gyors rendőri intézkedés eredményeképpen a feltételezett elkövető nem jutott messzire, a járőrök elfogták és előállították a Jászapáti Rendőrőrsre. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, az eltulajdonított értékek megtalálásra és lefoglalásra kerültek – közölte a rendőrség.

Megalapozott a gyanú arra is, hogy a terhelt valósította meg azt a bűncselekményt, ami 2021. március 18-án 14 óra körül történt Jászapátiban. A férfi egy áruház előtti kerékpártárolóból vitt el egy női kerékpárt, de egy szolgálation kívüli rendőr tetten érte. A rendőrök a helyszín közelében elfogták a jogsértőt, majd előállították a Jászapáti Rendőrőrsre. A 24 éves gyanúsított kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte. A rendőröknek elmondta, hogy nem volt mivel a lakcímére hazautazzon, ezért esett a választása a kerékpárra. A nyomozók a biciklit lefoglalták, így az okozott kár megtérült.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 15. 08:25, szombat | Kék hírek

Tüzifát koboztak el a kereskedőktől az ellenőrök

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei csaknem 1400 köbméter tűzifát koboztak el két kereskedőtől, egy másik piaci szereplő tevékenységét pedig egy hónapra felfüggesztették

2021. Május 14. 14:05, péntek | Kék hírek

Elfogtak egy késelőt a fővárosban

Megszúrtak egy férfit Budapesten, a XV. kerületben csütörtök délután, a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták - közölte a rendőrség a honlapján.

2021. Május 14. 12:03, péntek | Kék hírek

Letartóztatta a bíróság a volt labdarúgó megölésével gyanúsított három férfit

Elrendelte a letartóztatását a Budai Központi Kerületi Bíróság annak a három férfinak, akit egy volt labdarúgó megölésével gyanúsítanak - tudatta a Fővárosi Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.

2021. Május 14. 06:35, péntek | Kék hírek

Ellopta, majd visszament, hogy eladja a láncfűrészt a tulajdonosának

Gyanúsítottként hallgatták, ki az egri férfit a nyomozók.