Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2017. Február 19. 05:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Egy igazoltatásból nagy dílerfogás lett - VIDEÓVAL

Egy igazoltatásból nagy dílerfogás lett - VIDEÓVAL

A rendőrök 34,6 gramm speedet, 92 zöld extasy tablettát, 39 gramm kristályos kábítószergyanús anyagot és több mint fél kilogramm marihuánát foglaltak le az elmúlt napokban. Több díler és drogtanya is lebukott.

Az újpesti rendőrök február 14-én délelőtt a Budapest IV., Kis Ernő utcában megállítottak egy gépkocsit, melynek utasai közül a 29 éves T. Zsolt kabátjában két alufóliába csomagolva kábítószert találtak. A nyomozók a férfi újpesti lakásán további 656,3 gramm marihuánát, 34,6 gramm speedet, 92 zöld extasy tablettát, valamint 39 gramm kristályos kábítószergyanús anyagot és több százezer forint készpénzt foglaltak le.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a rendőrök beazonosították a 33 éves sülysápi H. Zsoltot, akitől T. Zsolt korábban rendszeresen vásárolt kábítószert. A férfit február 15-én 13 óra 30 perckor egy józsefvárosi bevásárlóközpont parkolójában fogták el, majd az autójában 110 gramm marihuánát találtak.

Aznap délután a rendőrök megjelentek egy Budapest XVI. kerületi háznál is, ahonnan T. Zsolt korábban a kábítószert vásárolta. A nyomozók a ház padlásán alufóliával bélelt sátrakban 28 tőből álló marihuánaültetvényt találtak. A sátrakban nagy teljesítményű lámpák, fűtő és vízellátó rendszer volt kialakítva. A rendőrök továbbá a kábítószer terjesztéséhez használt mérleget és csomagolóeszközöket foglaltak le.

A 35 éves budakeszi G. Tamás éppen a házkutatáskor ért haza, őt a rendőrök az elfogását követően előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányságára.
A nyomozók a három férfit kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet T. Zsolt esetében az illetékes bíróság február 17-én elrendelt.

Címkék: díler, drog, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 23. 16:06, vasárnap | Kék hírek

Letartóztatták a 17 éves szurkálót

A 17 éves fiú ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indult eljárás.

2022. Január 23. 13:00, vasárnap | Kék hírek

Vonaton raboltak ki egy tinédzsert

Vonaton támadtak meg egy tinédzsert, a nyírbátori rendőrök egy napon belül elfogták őket.

2022. Január 22. 12:48, szombat | Kék hírek

A szerzői jog megsértése miatt emeltek vádat egy nő ellen Egerben

A szerzői jog közel egymillió forintos vagyoni hátrányt okozó megsértése miatt emelt vádat egy korábban éveken át Eger belvárosában működő presszó üzemeltetője ellen az Egri Járási Ügyészség.

2022. Január 21. 15:38, péntek | Kék hírek

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotort pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.