Városlista
2021. július 26, hétfő - Anna, Anikó

Hírek

2012. Július 17. 11:32, kedd | PR
Forrás: InfoOrosháza.hu

Diétázók, cukorbetegek figyelem!

Diétázók, cukorbetegek figyelem!

Megnyílt Orosházán a Norbi Update1 pékség, ahol szénhidrát csökkentett liszttel és cukor nélkül készült péksüteményeket, fogyaszthatnak a diétázók és cukorbetegek.

A péksüteményeken kívül édességeket, kekszeket, különböző kenyérféléket, tésztákat, italokat és tejtermékeket is kóstolhatnak az érdeklődők. A cukorbetegek minden Norbi Update1 terméket fogyaszthatnak, ami különlegesség Orosházán, hiszen végre van egy hely a városban, ahol tudnak válogatni a finomabbnál finomabb ételek közül.

Mit tud az Update1 péksütemény?

Nem csak finom, friss, illatos, de ami a legfontosabb, egészséges is. A teljes értékű növényi fehérjékkel és rostokkal dúsított termékek 50-70%-al kevesebb szénhidrátot tartalmaz. A diéta sikeréhez elengedhetetlen a rossz szénhidrátok mellőzése, ezért hozzáadott cukrot nem tartalmaznak, helyette természetes alapú édesítéssel készülnek a Norbi Update1 ételek. Klinikailag bizonyítottan tökéletesen diabetikus, cukorbetegek diétájának megfelelő, illetve segít a fogyókúrázóknak a megfelelő testsúly elérésében.

A Norbi Update1 termékek csökkentett szénhidrát tartalmának köszönhetően alig mozdítja a vércukor szintet, gazdag rostokban, így segíti az emésztést. Három pékárú fél napig laktat, mellyel pénzt spórolhat meg, ezen kívül magas élvezeti értékkel bír, hiszen nincs durum és korpa íze a péksüteményeknek. A Norbi Update1 sütemények Európában az egyedüli kórházi kontrollcsoportos vizsgálatokban is igazolt pékáru.

Szeretettel várja Önt a Norbi Update1 Pékség Orosházán a Thököly u. 8-12. szám alatt!

Nyitva tartás: Hétfő – Péntek: 7-18 óráig; Szombat: 8-12 óráig
Elérhetőség: 68/410-667

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 14. 12:05, szerda | PR

Digitalizáció felsőfokon - elindult a Hotel & More Group szállásfoglalás applikációja

Új, saját fejlesztésű szállásfoglalás applikáció bevezetésével nyitotta meg a nyári szezont a Hotel & More Group, annak érdekében, hogy Vendégeik gyorsan és könnyen tudjanak szállást foglalni a cégcsoport szállodáiban.

2021. Július 13. 14:59, kedd | PR

Megújult a Village Media weboldala

213 hiperlokális sajtótermék, 97 tv csatorna, 136 helyi hírekkel foglalkozó weboldal, valamint 52 tematikus magazin – megújult a Village Media weboldala

2021. Július 08. 16:04, csütörtök | PR

Minőségi munkáért díjözön

A szakma és a közönség is értékeli a minőségi építészetet, a magas színvonalú kivitelezést. A Jánosik és Társai Kft. által kivitelezett beruházások sorra nyerik el a rangos, hazai és nemzetközi díjakat.

2021. Június 18. 15:41, péntek | PR

Reumakórházból járási hivatalt építettek

Egy évek óta nem használt, korábban reumakórházként működött épületet alakított át járási hivatallá és kormányablakká, a Jánosik és Társai Kft.