Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2012. Április 22. 07:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

"Damu meg lett szívatva" - Visszhangzik a börtön fala

Damu Roland szerettei egyetlen napért esedeznek, hogy méltón elbúcsúzhassanak a kórházból börtönbe hurcolt színésztől.

Ruttner György meglátogatta a Venyige utcába szállított Rolandot, aki beérkezése óta nem cserélhetett fehérneműt és tisztálkodószerei sincsenek. Damu vérnyomása az egekbe szökött.

- Nincs jól, és megdöbbentette, hogy ilyen megalázó módon csukták le. Hangsúlyozom: a börtönben is folytatják a kórház által megkezdett kezelést, ami a bíróság szerint nem volt indokolt. Megkapta az eddig szedett gyógyszereit, és ezen felül még a magas vérnyomására is adtak neki tablettát. Azt mondta, nagyon gondosan ellátták. Kérelmezte, hogy amint stabilizálják az állapotát, minél előbb dolgozhasson, persze kérdés, hogy ezt mennyire teszi majd lehetővé az egészsége. Másodmagával van egy zárkában, a rabtársak úgy fogalmaznak: "Roland nagyon meg lett szívatva" - mesélte az Új Ásznak dr. Ruttner György, aki folyamatosan tartja a lelket Damu édesapjában.

- Rudi bácsi szinte könyörögve kér arra, hogy próbáljam elintézni, hogy Rolandot legalább egyetlen napra engedjék ki, hogy elbúcsúzhasson tőle. Ugyanezt kéri az idősebb fiának édesanyja, Anikó is. Ezért is adtam be a fellebbezést az Ítélőtáblához, hogy legalább egyetlen napra ki tudjon jönni és emberi módon visszamehessen a rácsok mögé. Ne felejtsük el, hogy úgy hurcolták el a kórteremből a börtönbe, hogy ruhát és tisztálkodószereket sem tudott magához venni, ugyanabban az alsóneműben van már második napja, amiben behozták - tette hozzá az ügyvéd.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 05. 08:36, szerda | Bulvár

Ismét Budapestre jön a Depeche Mode

A koncertnek a Puskás Aréna ad otthont jövő nyáron.

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.