Városlista
2021. augusztus 1, vasárnap - Boglárka

Hírek

2012. Szeptember 17. 14:49, hétfő | PR
Forrás: InfoOrosháza.hu

Cinema – Nem csak pizza!

Cinema – Nem csak pizza!

A több mint 50 féle pizza a legismertebb filmnevekkel vált híressé városunkban, most kibővült választékkal, A’La Carte étlappal és A/B menüvel is színesíti étlapját a Cinema Pizzéria és Étterem!

A több mint 50 féle pizza a filmtörténelem klasszikusainak neveivel méltán vált híressé városunkban. Most kibővült választékkal, ínycsiklandozó gasztronómiai kincsekkel az A’ La Carte étlappján és a háziasszonyok hétköznapjait megkönnyítő változatos „A” és „B” menüvel várja kedves meglévő és új vendégeit.

A Cinema Pizzéria és Étterem a volt Hat Lépcsős Étterem helyén, megújult diszkrét hangulatú környezetben áll látogatói rendelkezésére, ahol már nem csak a pizzák sokasága közül csemegézhetnek a kulináris élményre vágyók, hanem különféle házias levesek, bőséges készételek, omlós sültek és friss saláták is várják a kedves publikumot.

A minden héten megújuló „A” és „B” menüt választóknak pontos, precíz kiszállítás és frissen készült étel a jutalma. Ezt az élményt koronázzák az étterem árai, melyek alacsony árfekvése mindenki számára elérhető közelségbe hozzák az éttermi hangulat utánozhatatlan érzését. A Cinema Pizzéria és Étterem nem csak egy jól meg komponált vacsorára várja a nagyérdeműt, hanem azoknak is megfelelő helyszínt biztosít, akik egy pohár finom bort innának vagy esetleg üzleti találkozót szerveznének. Ez utóbbihoz nem csak a finoman elkészített ételek segítenek, de az ingyenes WiFi és a modern technikai háttér is hozzájárul a sikerhez.

Rendelését a nyitva tartás teljes ideje alatt leadhatja a 68/472-272-es vezetékes telefonszámon vagy a 30/308-9587-es mobilszámon is. A Cinema azokra is gondolt, akik az internet világában is könnyen tájékozódnak, ezért Skype-on a cinemapizza1 névvel megtalálják az éttermet, ahol szintén lehet rendelni.

További információ a Cinema Pizzéria és Étterem weblapján vagy a helyszínen lehet érdeklődni.

Cím: 5900, Orosháza, Bajcsy-Zsilinszky utca 2.

Tel: 06-68/472-272, 06-30/308 9587

Skype: cinemapizza1

Nyitva tartás:

Vasárnaptól - Csütörtökig: 10.00 h -22.00 h

Péntek, Szombat: 10.00 h -24.00 h

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 14. 12:05, szerda | PR

Digitalizáció felsőfokon - elindult a Hotel & More Group szállásfoglalás applikációja

Új, saját fejlesztésű szállásfoglalás applikáció bevezetésével nyitotta meg a nyári szezont a Hotel & More Group, annak érdekében, hogy Vendégeik gyorsan és könnyen tudjanak szállást foglalni a cégcsoport szállodáiban.

2021. Július 13. 14:59, kedd | PR

Megújult a Village Media weboldala

213 hiperlokális sajtótermék, 97 tv csatorna, 136 helyi hírekkel foglalkozó weboldal, valamint 52 tematikus magazin – megújult a Village Media weboldala

2021. Július 08. 16:04, csütörtök | PR

Minőségi munkáért díjözön

A szakma és a közönség is értékeli a minőségi építészetet, a magas színvonalú kivitelezést. A Jánosik és Társai Kft. által kivitelezett beruházások sorra nyerik el a rangos, hazai és nemzetközi díjakat.

2021. Június 18. 15:41, péntek | PR

Reumakórházból járási hivatalt építettek

Egy évek óta nem használt, korábban reumakórházként működött épületet alakított át járási hivatallá és kormányablakká, a Jánosik és Társai Kft.