Városlista
2023. szeptember 29, péntek - Mihály

Hírek

2012. Február 24. 07:23, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Charlie Sheen bocsánatot kér Ashton Kutchertől

Charlie Sheen bocsánatot kér Ashton Kutchertől

Pár napja még bénának nevezte Ashton Kutchert, de már bánja a szavait Charlie Sheen. A sztár még bocsánatkérő levelet is írt.

Hamar megbánta a minapi, Ashton Kutchert szidalmazó nyilatkozatát Charlie Sheen. A színész akkor azt mondta, a Két pasi - meg egy kicsi című sorozat a kirúgása óta nézhetetlen, utódja, Kutcher pedig béna, de már sajnálja, hogy kollégáját pocskondiázta, és tőle egészen szokatlan módon bocsánatot is kért egy nyílt levélben.

"Kedves Ashton! Hibáztam. Tiszteletlenül viselkedtem egy olyan emberrel, aki a tőle telhető legjobbat nyújtja" - áll az üzenetben. Teljesen azonban ezúttal sem tagadja meg magát Sheen, a folytatásban ugyanis azt írja: "Felidegesítettem magam, és téged is a célkeresztbe vettelek, pedig nem ezt érdemelted. A többi kijelentésemet viszont továbbra is tartom. Minden jót kívánok neked."

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb

2023. Szeptember 26. 06:00, kedd | Bulvár

ELTE-kutatás: a rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni

A rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni, ha problémákkal szembesülnek, mint közepes orrhosszú társaik - állapították meg legújabb vizsgálatuk alapján az ELTE Természettudományi Kar munkatársai.