Városlista
2023. szeptember 29, péntek - Mihály

Hírek

2012. Február 21. 14:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Charlie Sheen: Ashton Kutcher béna!

Charlie Sheen: Ashton Kutcher béna!

Ismét a Két pasi - meg egy kicsi című sorozatot szidta az egykori főszereplő, Charlie Sheen. A sztár most már utódját, Ashton Kutchert is keresetlen szavakkal illette.

Újra kikelt egykori sorozata, a Két pasi - meg egy kicsi alkotói ellen Charlie Sheen, sőt most már a kirúgása után a helyére szerződtetett Ashton Kutchert is szidni kezdte. "Meguntam a hazudozást... - mondta a színész, akit drogügyei és minősíthetetlen nyilatkozatai miatt távolítottak el a képernyőről. - Unom, hogy úgy kell tennem, mintha nem lenne a sorozat és Ashton is béna. De nem vele van bajom, sőt inkább sajnálom őt. Ellehetetlenítik azzal, hogy ilyen rossz a forgatókönyv."

A Kutcherről korábban elismeréssel beszélő színészt az borította ki, hogy a Két pasi - meg egy kicsit forgalmazó Warner Bros. perrel fenyegette meg őt, miután a sorozatból származó képekkel próbálta meg reklámozni új produkcióját, a Ki nevel a végén? című mozifilm tévéváltozatát. Sheen nem is titkolta a stúdió iránti ellenszenvét, ugyanis azt is elmondta: "Ha a Warner Bros. ugyanennyi energiát fektetne a Két pasi - meg egy kicsibe, akkor talán nem lenne ilyen ócska a sorozat." A színész végül megragadta arra is az alkalmat, hogy fenyegetőzzön, ugyanis miután még szidta egy kicsit volt kollégáit, bejelentette: "Szerintem abba kéne hagyni az év végén a Két pasi - meg egy kicsit. Az emberek csak azért nézik, mert nincs más. Egyelőre."

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb

2023. Szeptember 26. 06:00, kedd | Bulvár

ELTE-kutatás: a rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni

A rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni, ha problémákkal szembesülnek, mint közepes orrhosszú társaik - állapították meg legújabb vizsgálatuk alapján az ELTE Természettudományi Kar munkatársai.