Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2012. Február 21. 14:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Charlie Sheen: Ashton Kutcher béna!

Charlie Sheen: Ashton Kutcher béna!

Ismét a Két pasi - meg egy kicsi című sorozatot szidta az egykori főszereplő, Charlie Sheen. A sztár most már utódját, Ashton Kutchert is keresetlen szavakkal illette.

Újra kikelt egykori sorozata, a Két pasi - meg egy kicsi alkotói ellen Charlie Sheen, sőt most már a kirúgása után a helyére szerződtetett Ashton Kutchert is szidni kezdte. "Meguntam a hazudozást... - mondta a színész, akit drogügyei és minősíthetetlen nyilatkozatai miatt távolítottak el a képernyőről. - Unom, hogy úgy kell tennem, mintha nem lenne a sorozat és Ashton is béna. De nem vele van bajom, sőt inkább sajnálom őt. Ellehetetlenítik azzal, hogy ilyen rossz a forgatókönyv."

A Kutcherről korábban elismeréssel beszélő színészt az borította ki, hogy a Két pasi - meg egy kicsit forgalmazó Warner Bros. perrel fenyegette meg őt, miután a sorozatból származó képekkel próbálta meg reklámozni új produkcióját, a Ki nevel a végén? című mozifilm tévéváltozatát. Sheen nem is titkolta a stúdió iránti ellenszenvét, ugyanis azt is elmondta: "Ha a Warner Bros. ugyanennyi energiát fektetne a Két pasi - meg egy kicsibe, akkor talán nem lenne ilyen ócska a sorozat." A színész végül megragadta arra is az alkalmat, hogy fenyegetőzzön, ugyanis miután még szidta egy kicsit volt kollégáit, bejelentette: "Szerintem abba kéne hagyni az év végén a Két pasi - meg egy kicsit. Az emberek csak azért nézik, mert nincs más. Egyelőre."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 05. 08:36, szerda | Bulvár

Ismét Budapestre jön a Depeche Mode

A koncertnek a Puskás Aréna ad otthont jövő nyáron.

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.