Városlista
2021. július 26, hétfő - Anna, Anikó

Hírek

2011. Augusztus 07. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Caramel készül valamire Szily Nórával

Caramel készül valamire Szily Nórával

Munkája a szenvedélye. Molnár Ferenc Caramel nagy ajándéknak és szerencsének tartja, hogy azzal foglalkozhat, amit szeret. A zene szeretetéért zenél, nem az ismertségért, vagy a sikerért, vagy anyagi javakért.

 -Még csak beszélgetünk erről Szily Nórával, mert eddig eszembe sem jutott, hogy könyvet kellene megjelentetni az életemről. Az ötlet úgy jött, hogy sikerült egy nagy anyagot írnia Nórinak rólam és annyira jól éreztem magam és olyan jó hangulata volt az interjúnak, hogy utána elgondolkodtunk, ebből a kettőnk közötti lelki kapcsolatból mit lehetne kihozni. Azt találtuk ki, hogy a riportot lehetne bővíteni egy sokkal nagyobb lélegzetvételű írássá. Amiben olyan titkokat árulok el, amit mondjuk egy újságban nem. Így személyesebb hangvételű lenne, és az olvasó mélyebben beleláthatna az életembe. Egyelőre agyalunk a dolgon és nagyon reméljük, hogy a közeljövőben összejön - árulja el a sorry! magazinnak Caramel, aki most készíti új lemezét, és szeretné, ha ez lenne zenei munkásságának főműve.

STOP

Címkék: caramel

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 26. 08:54, hétfő | Bulvár

K1: Az arccsontom eltörhették, de megtörni nem tudnak – Kiss Balázs

Nem hagyta el a harcikedv Kiss Balázst: a PerfectFight Club nehézsúlyú bajnoka már alig várja, hogy leteljen a rehabilitációs időszak és visszatérhessen a ringbe.

2021. Július 26. 08:39, hétfő | Bulvár

Pentele-kupa: négy hajóosztály, három győztes – s már tervben a 2022-es futam

Boros Zoltán, Bezeczky Csaba és Berta András ünnepelhetett győzelmet a Pentele-kupán

2021. Július 23. 18:00, péntek | Bulvár

Egy hétig tartott rettegésben egy medve egy táborozót

Egy héten át tartott rettegésben egy grizzly medve egy táborozót az alaszkai vadonban, míg végül a sebesült férfira rátaláltak és kimenekítették - írja a BBC hírportálja.

2021. Július 20. 08:46, kedd | Bulvár

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés növekedését hozhatja

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés mövekedését hozhatja: egy rakétaindítás akár 300 tonna szén-dioxid kibocsátásával jár az atmoszféra felső részébe, ahol évekig megmarad