Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2017. Október 17. 07:08, kedd | Belföld
Forrás: police.hu

Bírósági tárgyalóteremben akart drogot átadni

Bírósági tárgyalóteremben akart drogot átadni

A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a pálfai férfival szemben.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást F. Ádámmal szemben. A gyanúsított április 12-én a Debreceni Járásbíróság egyik tárgyalótermében újságpapírba csomagolt zöld növényi származékot akart átadni a mellette ülő barátjának, akit a büntetés-végrehajtási állomány tagjai őriztek. A cselekményt az őrök észrevették és felszólították a férfit, hogy a kezében lévő anyagot mutassa meg és tegye le a tárgyalóasztalra. A helyszínre érkező rendőrök a férfit elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították, a kábítószergyanús anyagot pedig lefoglalták. F. Ádám a bűncselekmény elkövetését elismerte. A férfi vallomásában elmondta, hogy barátja kérte meg arra, hogy vigyen neki kábítószert, amit a bíróságon akart átadni részére.

A rendőrség a férfival szemben – szakértő bevonásával – folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 18:10, hétfő | Belföld

Utolsó pillanatban mentette meg a rendőr a veszprémi fiatalt

Véget akart vetni életének egy fiatal Veszprémben.

2022. Augusztus 08. 17:01, hétfő | Belföld

Élet Mentő Pont védjegyet kapott három debreceni intézmény

Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Élet Mentő Pont védjegyét kapta meg három debreceni intézmény: a Déri múzeum, az Aquaticum termál és wellness szálló, valamint a HBZ zárcentrum.

2022. Augusztus 08. 12:03, hétfő | Belföld

Határsértőket rabolt ki egy férfi és fia a román határ közelében

Határsértőket rabolt ki egy férfi és fia a román határ közelében, Csongrád-Csanád megyében, elfogták őket, a bíróság elrendelte letartóztatásukat - tájékoztatta a megyei főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

2022. Augusztus 08. 09:04, hétfő | Belföld

Meghalt egy motoros, miután egy őzzel és autóval is ütközött

Meghalt egy motoros vasárnap este a 38-as számú főúton, Nyírtelek közelében történt balesetben, amikor egy őzzel, majd egy személykocsival ütközött - ismerteti honlapján a rendőrség.