Városlista
2022. szeptember 26, hétfő - Jusztina

Hírek

2012. Május 25. 14:17, péntek | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Berki első helyen a döntőben!

Berki első helyen a döntőben!

Eddig minden úgy megy, ahogyan elképzelte, ahogyan reméltük: Berki Krisztián első helyen jutott be a Montpellier-ben zajló Európa-bajnokság vasárnapi lólengés-fináléjába.

A Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő Berki 15.9 pontot szerzett, hajszálra ugyanannyit, mint a fő riválisnak számító angol Louis Smith.

„Jól sikerült a gyakorlatom, s a döntőben még jobb lesz, mert míg a selejtezőben a 6.7-es pontszámút mutattam be, a fináléban előrukkolok a 6.9-essel. Eddig nagyon élvezem a versenyt, örülök, hogy Hidvégi Vid is bejutott a döntőbe, mert ez a pontozók számára is jelzés értékű, erőt mutat. Ebben az évben nyilván az olimpia a legfontosabb mindenkinek, de számomra az Európa-bajnokságnak is súlya van, szeretnék itt is a lehető legjobban szerepelni” – nyilatkozta a hatodik Európa-bajnoki aranyára hajtó Berki Krisztián, akinek gyakorlata itt megtekinthető.
A döntőt vasárnap rendezik.

Krisztián felkészülését az Oriental Spa támogatja.

Fotó: Szabó Miklós

Forrás: The All Around Gymnastics News

Felix Promotion Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 26. 06:00, hétfő | Sport

Magyar-olasz - Rossi örökké emlékezetes mérkőzésre készül

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint örökké emlékezetes lehet a magyar labdarúgó-válogatott számára az olaszok elleni mérkőzés a Nemzetek Ligája hatodik, utolsó fordulójában.

2022. Szeptember 24. 09:01, szombat | Sport

Rossi: azt éreztem, túl korai a gól

Marco Rossi szövetségi kapitány hatalmas eredménynek tartja, hogy a magyar labdarúgó-válogatott pénteken 1-0-ra legyőzte a német csapatot és benn maradt a Nemzetek Ligája élvonalában.

2022. Szeptember 24. 08:58, szombat | Sport

Gulácsi: még szebb a siker, hogy Szalai lőtte a győztes gólt

A játékosok a csapatmunkát emelték ki elsődlegesen a magyar labdarúgó-válogatott németek felett aratott pénteki 1-0-s győzelmével kapcsolatban, és a gólszerző csapatkapitányt, Szalai Ádámot méltatták.

2022. Szeptember 23. 22:52, péntek | Sport

Szalai Ádám gyönyörű góljával Magyarország legyőzte Németországot és továbbra is csoportelső!

A magyar labdarúgó-válogatott egygólos győzelmet aratott a németek vendégeként Lipcsében a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, sikerével pedig biztosan a sorozat élvonalában marad.