Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2012. Május 31. 14:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Babára vágyik Balogh Edina

Babára vágyik Balogh Edina

Mint már megírtuk, fantasztikusan sikerült Balogh Edina és Som Krisztián esküvője. A Barátok közt sztárja éppen ilyennek álmodta meg a nagy napot.

"Egész életemben ilyen tökéletes pillanatokra vágytam. Babonából eddig nem mertem kimondani, de úgy érzem, én vagyok a világ legboldogabb embere" - jelentette ki Edina a násznép előtt. "Furcsa, de amikor annak idején bemutatkoztunk egymásnak, szinte első látásra egymásba szerettünk . Lehet, hogy ez furcsán hangzik, de valóban így történt.

Csak néhány mondatot váltottunk, mégis éreztük, hogy valami megmagyarázhatatlan dolog kezdődik köztünk. Pontosabban csak kezdődött volna... Mivel akkor még mindketten párkapcsolatban éltünk, ezért elnyomtuk magunkban az érzéseket. Évekig nem is találkoztunk, szinte kerültük egymást." -emlékezett vissza a kezdetekre Edina, aki azt is elárulta, nagyon szeretné, ha jövőre ilyenkor már hárman lennének.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 22. 17:01, szombat | Bulvár

Egy új hipotézis magyarázatot adhat a Föld-szerű bolygók keletkezésére is

Magyarázatot adhat többek között arra, hogyan keletkeztek a Föld-szerű bolygók vagy a Jupiter méretű óriásbolygók.

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.

2022. Január 20. 12:05, csütörtök | Bulvár

Férget neveztek el Jeff Daniels színészről

Jeff Daniels amerikai színészről neveztek el egy pókölő élősködőt amerikai tudósok - írta a The Guardian online kiadása.

2022. Január 20. 07:00, csütörtök | Bulvár

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Síbalesete után meghalt a 37 éves Gaspard Ulliel César-díjas francia színész.